Leacul pentru vindecarea diabetului a iesit la iveala

Diabetul este o boala grava cu posibile consecinte letale in lipsa unui tratament corespunzator. Aceasta boala s-a raspandit tot mai mult in randul populatiei de toate varstele si necesita un tratament pe viata. Pe masura ce evolueaza, diabetul poate avea ca urmari leziuni renale, leziuni ale nervilor, ajungandu-se chiar la amputari de membre dar si orbire.

Loading...

Potrivit Federatiei Internationale de Diabet, Insulele Philippine sunt printre cele mai expuse tari la riscul imbolnavirii de diabet. Desi s-au desfasurat cercetari ample in vederea dezvoltarii unui leac pentru diabet, ultima descoperire revolutionara in acest domeniu a fost insulina.
Cu toate acestea, doctorul Jaime Dy-Liacco, specialist pe probleme de medicina metabolica, sustine ca ar fi gasit leacul pentru diabet si ca prepararea acestuia nu necesita mai mult de 5 minute.

Medicul filipinez in varsta de 82 de ani sustine ca nu zaharul ar fi cauza de drept a diabetului, ci lipsa din organism a 6 minerale esentiale. Daca in organism cele 6 minerale exista in cantitati suficiente, poti manca oricate dulciuri doresti.
Pornind de la descoperirile sale, medicul a dezvoltat o formula speciala, care asigura corpului mineralele necesare vindecarii de diabet.

Loading...

Ai nevoie de:
– 12 seminte de ardei iute
– 2 oua crude
– ½ de lingurita de sare de mare

Preparare:
Macina semintele de ardei iute si amesteca-le cu ouale crude. Adauga la sfarsit sarea de mare, amesteca bine si bea tot preparatul odata, dimineata dupa micul dejun. Desi se prepara in mai putin de 5 minute, leacul este cu adevarat uimitor.
Repeta tratamentul 15 zile la rand, apoi fa pauza 7 zile. Efectul il veti resimti singuri…

Sursa

Loading...