Inima Dianei s-a oprit și a repornit de mai multe ori. Nimeni nu-și explică moartea misterioasă a tinerei dansatoare de numai 33 ani

O dansatoare a murit fulgerător, pe scenă, la numai 33 de ani. Făcea parte din trupa de dans a unei cântăreţe şi tocmai începuse showul alături de soţul ei, la balul bobocilor din Liceul Teoretic Sebiş, din Arad.

Loading...

Tânăra s-a prăbuşit în faţa a sute de profesori şi elevi. Iniţial, spectatorii au crezut că e vorba de un leşin, însă inima ei se oprise. Nimeni nu-şi explică ce s-a întâmplat. Tânăra avea un stil de viaţă sănătos, iar moartea ei misterioasă i-a şocat chiar şi pe medici. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Tânăra dansa în faţa a 500 de persoane; părinţi, elevi, dar şi profesori. În momentul în care i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit în acest colţ, primul ajutor l-a primit de la soţul său, dar şi de la persoanele care se aflau în culise.

Loading...

Printre cei care au intervenit a fost şi o asistentă medicală aflată în culise.

Maria Codreanu, martoră: “A durat câteva minute şi ea nu şi-a revenit. Asistenta care a fost acolo s-a reîntors în sală şi a zis: Nu îşi revine nicicum, nu ştim ce-i cu ea, nu-şi revine”.

Între timp, la căminul cultural unde avea loc balul, a venit o ambulanţă SMURD cu trei paramedici. Deja, inima tinerei se oprise.

George Pleşca, purtător de cuvânt ISU Arad: Femeia a fost resuscitată aproximativ 30 de minute, ieşind din stopul cardio-respirator. În acel moment echipajul a urcat-o în autospecială şi a transportat-o la spitalul din oraşul Sebiş.

Şi la spital, inima ei s-a oprit şi a repornit de mai multe ori. Medicii din Sebiş au chemat în ajutor un echipaj din Arad.

Cristian Sîrb, managerul Spitalului din Sebiş: De comun acord cu echipajul din Arad se continuă resuscitarea, aceasta a durat aproximativ două ore. După care de comun acord am hotărât să declarăm decesul persoanei.

Diana Jivan şi soţul ei aveau o şcoală de dans pentru copii, în Bucureşti. Familia spune că nu fuma, avea grijă să mănânce sănătos şi făcea multă mişcare.

Specialiştii spun că la persoanele tinere, un stop cardiac poate fi provocat de o tulburare de ritm sau de o malformaţie a inimii, aproape imposibil de depistat la un control de rutină, mai ales că simptome nu există întotdeauna.

Alin Popescu, medic sportiv: Aceste hipertrofii, aceste creşteri pot conduce de asemenea şi precipitate de efort, dar şi în lipsa acestuia, la stop cardio-respirator.

După moartea ei misterioasă, cunoscuţii încă nu îşi revin din şoc.

Vecin: De când s-a născut, o cunosc. A copilărit cu copiii mei.

Trupul tinerei a fost dus la Arad, unde se va face autopsia. Cauza morţii va fi aflată luni sau marţi.

Loading...