Încetează să mai faci pe plac tuturor: iată de ce arătăm jalnici și neputincioși în fața altora

Nu te gândești la tine. Te gândești la felul în care ceilalți trebuie să te vadă. Încetează să-i mai faci pe ceilalți să te iubească, pentru că acest lucru îți va face mai rău.

Loading...

Aștepți ca oamenii să se comporte cu tine așa cum te comporți tu cu ei, iar dacă au o altă atitudine – te întristezi. Și mai rău este atunci când nu primești nimic.

Oamenilor le este frică de ceea ce nu înțeleg și majoritatea dintre noi nu ne înțelegem între noi.

Loading...

Trăim în această lume plină de speranțe și vise și oricum încercăm să le facem tuturor pe plac. Încetează să-ți mai faci griji pentru asta. Tu nu ești ei, ei nu sunt ca tine.

Ești mai presus decât toate astea!

Ești iubită și ești reală. Ești o persoană minunată care merită mai mult.

Concentrează-ți eforturile asupra lucrurilor mai importante – mai importante decât să-i faci pe oameni să te iubească sau să-ți dea un ”Like”. Încetează să te mai prefaci că ești bine atunci când nu ești.

Trăiește în fiecare zi fără să-ți pese de ce cred ceilalți oameni. Ești în această lume pentru tine, pentru oamenii dragi ție și pentru viața ta. Nu trebuie să îți faci atâtea griji.

Te îmbraci neobișnuit? PERFECT! Petreci până la răsăritul soarelui? BINE! Ești îmbrăcată în pijama la job? MINUNAT! Fii tu însăți. Nu încerca să le faci tuturor pe plac. Fă-ți ție pe plac!

sursa

Loading...