Început de an plin de durere. Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul actor Florin Piersic

Florin Piersic este supărat că tot mai multă lume spune că este bolnav. Actorul care împlinește în această lună 82 de ani spune că este sănătos și că se simte foarte bine.

Loading...

„M-am săturat să se spună că sunt bolnav. Vor să mă vadă cât mai curând cu floarea în gură. Însă eu nu mă pot îmbolnăvi niciodată, pentru că eu îmi iau vitaminele, energia din spectacole, și joc tot timpul. Nu iau pastile, sunt sănătos! Dar știți voi vorba aia?! „Nu mor CAII, când vor CÂINII!”. Aviz amatorilor!”, a comentat Florin Piersic, supărat de faptul că apar tot mai multe informații cum că ar fi bolnav.

„Sunt sănătos și de aceea mă întristez când aud că unul e bolnav și în spital sau de moartea altuia”, a mai spus actorul, care a declarat război de acum tuturor celor care mai spun lucruri false despre starea lui de sănătate.

Loading...

În ultima perioadă, în presa au apărut mai multe informații despre Florin Piersic, în care se spune că actorul este grav bolnav și că ia pastile cu pumnul. Dar actorul a fost plecat, la începutul lui decembrie, într-un turneu în Danemarca, de unde a postat pe pagina sa de socializa mai multe imagini de la castelul Prințului Hamlet.

Loading...