„In avionul meu s-a urcat un domn bine imbracat insotit de o fata murdara si trista. El nu o lasa deloc sa vorbeasca, raspundea mereu in locul ei. Mi s-a parut dubios, asa ca m-am dus la baie si… Atunci am aflat care era treaba. Doamne, bine ca am observat

O însoțitoare de bord a reușit să salveze o adolescent în vârstă de 14 ani, care devenise victimă a traficului de persoane. Totul s-a întâmplat într-un avion care efectua cursa Seattle-San Francisco. Stewardesa de 49 de ani a observat că adolescenta arăta de parcă ar fi trecut prin iad.

Loading...

„Ea era însoțită de un bărbat mai în vârstă, care nu o lăsa să vorbească deloc. El răspundea la toate întrebările mele. Bărbatul era foarte bine îmbrăcat în timp ce fata arăta mizerabil, avea părul gras și răvășit”, a povestit Sheila Frederick.
„Ceva în mintea mea îmi spunea că ceva e în neregulă cu ea. După privire mi-am dat seama că fetiţa trecea printr-un adevărat iad. Aşa că am decis să acţionez, fără să stau prea mult pe gânduri”, a continuat stewardesa.
Însoțitoare de zbor a încercat să intre în vorbă cu cei doi pasageri, dar bărbatul răspundea în locul fetiței la toate întrebările.

Înțelegând că trebuie să acționeze repede, Sheila a mers în toaleta avionului, unde a lăsat un mesaj pentru copilă, scris pe oglindă. Apoi i-a făcut un semn discret fetei, care s-a dus la toaletă şi i-a răspuns stewardesei că este în pericol şi că are nevoie de ajutor.

Loading...

Sheila a informat piloții în legătură cu ceea ce se întâmplă și au alertat poliția din San Francisco, iar oamenii legii îi așteptau pe cei doi la terminal încă din momentul în care aeronava ateriza. Ulterior, s-a dovedit că fetiţa, care provenea dintr-o familie săracă, urma să ajungă pe mâna unor proxeneţi. Bărbatul a fost reţinut, fiind judecat şi condamnat ulterior.
Spiritul de observație și agerimea însoțitoarei de bord Sheila Frederick au salvat tânăra, astăzi studentă la un colegiu din SUA.

În fiecare an, între 600.000-800.000 de persoane sunt victimele traficanţilor de carne vie. Circa 80% dintre acestea sunt femei şi copii.

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Citeste si: Avea amantă o italiancă focoasă, pe care a lăsat-o gravidă din greșeală. A plătit-o ca să plece din țară și a crezut că a scapat de ea. I-a cerut doar să-l anunțe printr-o vedere când naște. 9 luni mai târziu a primit asta . A citit și a leșinat.

Și-a lăsat însărcinată amanta italiancă. Credea că a scăpat de ea, dar italianca i-a făcut o supriză
El avea o căsnicie fericită, cel puțin așa părea din afară. Din păcate, el nu mai era așa fericit, deși își iubea soția, dar avea nevoie de un pic de pasiune în viața lui, un pic de piper, să se simtă iar apreciat. Considera că soția lui se ocupă mai mult de cei doi fii și pe el îl ignoră.

Așa că a întâlnit-o pe ea, o italiancă focoasă. S-a ciocnit de ea în timp ce era în supermarket trimis de soție să ia ulei și zahăr. Italianca, Giovanna l-a fermecat din prima. Era frumoasă, tânără și interesată de el. Aventura lor n-a durat prea mult. El inventa diverse scuze acasă, o scotea în oraș pe Giovanna, se distrau, iar el uita de pamperși și colici câteva ore pe zi.

Soția lui bănuia de ceva vreme că el are pe altcineva și chiar era dispusă să-l ierte dacă era adevărat, dar nu avea nicio dovadă că el a fost infidel.

Într-o zi, Giovanna i-a trimis un sms, trebuia să vorbească urgent! El a venit la întâlnire, ca de obicei cu zâmbetul de buze. N-a durat prea mult. Giovanna i-a spus că a rămas gravidă.

A căzut cerul pe el, se simțea încolțit și nu găsea cale de scăpare. Ceva sau cineva i-a luminat mintea. O s-o plătească pe Giovanna să plece din țară, să se ducă la părinții ei din Sicilia. Da, o să scape de ea.

El avea o sumă de bani importantă ascunsă de soția sa pe care i-a oferit-o Giovannei. Ea a acceptat suma mare de bani și a plecat în Italia. El a rugat-o doar să-l anunțe când va naște, să-i trimită o vedere și să scrie pe ea Spaghete.

După 9 luni, soția găsește în cutia poștală vederea de la italiancă și i se pare tare ciudată. Îi citește soțului ce scria pe vedere:

“Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete

Trei cu chiftele, două fără

Trimite sos de roșii”

Soțul a leșinat.

Loading...