Imagini cu Gina Pistol înainte să fie vedetă. Avea 18 ani, era urâțică și grăsuță, lucra ca vânzătoare în Roșiorii de Vede. Colegii au poreclit-o ,,Gina Mitraliera”

Gina Pistol s-a născut pe data de 9 decembrie 1981, în Roșiorii de Vede din Teleorman, într-o familie săracă, tocmai de aceea Gina a fost nevoită ca imediat după terminarea liceului să se angajeze ca vânzătoare la un chioșc din orașul natal, pentru ca apoi să lucreze și ca operatoare la un xerox.

Loading...

Se pare că atunci când era mică a avut probleme datorită numelui de familie, fapt pentru care unii colegi o porecleau ,,Gina Mitralieră”, ,,Gina Puşcă”, ,,Gina Tun” şi chiar ,,Gina Kalaşnikov”.

La vârsta de 19 ani a înțeles că dacă dorește să devină fotomodel, nu poate face acest lucru în Roșiorii de Vede, astfel că a venit în București, unde primul ei loc de muncă a fost cel de vânzătoare, însă de data aceasta ea a vândut într-un magazin celebru, unde clienții erau oameni cunoscuți și cu mulți bani.

Loading...

În cele din urmă, Gina a avut noroc, un client a remarcat-o și i-a spus că va deveni un model celebru dacă va face mici ajustări referitoare la aspectul fizic.

Fiind ambițioasă, Gina a început să slăbească și să se îngrijească mai mult, în cele din urmă a reușit să câștige un casting și a pozat goală în revista Playboy. Din acest punct, toată lumea cunoaște povestea…

Iată imaginile:

g20

g21

g22

Loading...