Iată cum poți slăbi si detoxifica organismul in fiecare zi

Vreți să slăbiți de urgență cu o mărime sau o mărime jumătate? Amintiți-vă de metoda la care recurg vedetele ani la rând pentru a slăbi rapid câteva kilograme. Ziua de detoxificare pe legume și fructe va îndepărta procesele inflamatorii, surplusul de grăsimi de sub piele, va curăța și va întineri organismul.

Loading...

Având în vedere că acum există o varietate foarte mare de legume și fructe puteți ține cure de detoxificare la fiecare 2-3 zile. Vara, desigur explozia de fructe și legume este și mai mare încât nici nu-ți vine să mănânci carne.

Loading...

Pregătirea de ziua de detoxificare

Pentru această zi alegeți un tip de fructe sau legume (sau mai multe) ca să vă ajungă pentru întreaga zi. Veți avea nevoie de 1-2 kilograme de crudități, luând în considerație că veți mânca a câte 100-150 g la fiecare oră.

Dacă veți consuma o legătură de pătrunjel dimineața pe stomacul gol, procesul de detoxificare se va accelera. După această etapă unii nu mai vor să mănânce ceva, de aceea nu exagerați cu pătrunjelul. Acesta este un diuretic puternic, o sursă bogată de antioxidanți și vitamina C.

Imediat după consumarea pătrunjelului organismul va primi energia necesară de substanțe nutritive și cu o forță dublă va începe să elimine surplusul de lichide. Dacă verdețurile în stare crudă nu vă sunt pe plac, atunci mărunțiți pătrunjelul în blender, adăugați apă și puțin suc de lămâie.

Legume și fructe pentru ziua de detoxificare

Varza

Varza albă este înzestrată cu proprietăți cu curățare, diuretice, antiinflamatoare. Astfel contribuie la scăderea rapidă în greutate. Sucul de varză proaspătă este utilizat în tratamentul gastritelor și ulcerelor de stomac cu aciditate crescută. Ajută la tratarea aterosclerozei.

Morcovii

Morcovul stimulează funcția ficatului și a vezicii biliare, are efect antiinflamator. Acționează benefic asupra părului și pielii. Utilizarea cu regularitate a morcovului îmbunătățește semnificativ vederea.

Sfecla

Sfecla este eficientă în constipații, ameliorează procesele inflamatorii din intestin, îmbunătățește metabolismul. Această legumă influențează benefic asupra sistemului cardio-vascular, normalizează sistemul nervos.

Țelina

Este un aliment extrem de util. Mai mult, toate tipurile de țelină sunt la fel de folositoare. Contribuie la curățarea sângelui, la arderea grăsimilor, stimulează digestia.

Castraveții

Castraveții sunt hipocalorici, bogați în fibre și substanțe minerale. Are un efect ușor diuretic, se potrivește de minune pentru gustări.

Lămâia

Atât lămâia, cât și apa cu lămâie sunt un remediu de detoxificare bine cunoscut. De asemenea, este benefică în profilaxia bolilor canceroase și micotice. Este binevenit să vă obișnuiți să consumați o lămâie pe zi. Acest citric menține imunitate, însănătoșește intestinul. Contribuie la curățarea ficatului de toxinele rezultate din alcool și tutun.

Portocala

Este cea mai bogată sursă de vitamina C și fibre, acționează benefic asupra sistemului nervos și este antidepresant. Are un efect ușor laxativ și diuretic

Grapefruit-ul

Este foarte bogat în vitamine și contribuie la arderea grăsimilor. Este un produs necesar în orice dietă. Grapefruit-ul este recomandat diabeticilor, curăță vasele sangvine și normalizează metabolismul.

Mărul

Asigură organismului necesarul de fier și antioxidanți. Fructul influențează asupra componența sângelui, datorită pectinei reglează digestia și întinerește organismul în general.

Din produsele prezentate puteți prepara salate stropite cu suc de lămâie. Nu se folosește nici sare, nici ulei, nici alte sosuri. De asemenea, puteți prepara smoothie plin de vitamine. Vitaminele lichide concentrate se asimilează mai repede și vor înfrumuseța ziua de detoxificare.

Fiți întotdeauna suple și sănătoase.

Loading...