Iată ce se întâmplă atunci când vorbești de rău pe cineva – încetează să faci asta

Când te gândești la o persoană, între tine și ea se formează un câmp de energie. Dacă te gândești sau vorbești pe cineva de rău, creezi un câmp de vibrații negative, care la nivel de subconștient poate afecta persoana respectivă, iar pentru tine lansezi un programe de autodistrugere.

Loading...

Calomniile și gândurile rele sunt strâns legate de critică. Oricine poate avea o opinie și o părere despre o anumită persoană. Este un drept. Dar și acel om are dreptul de a fi așa cum este.

Critica – o consecință a mândriei și egoismului. Critica este întotdeauna îndreptată asupra celuilalt. Cu ce drept? Vrei ca celălalt să devină mai bun? Intenția este bună, dar modul de a o face – nu. Cu cât mai mult vei crede în această idee, cu atât mai dureroasă va fi cădere.

Loading...

Mai ales dacă ești un om cu morală și conștiință. Acționezi împotriva principiilor tale, distrugându-ți sufletul și rănindu-l. Cum să trăiești mai departe cu aceasta? Începi să te judeci pe tine? Iată și efectul de bumerang.

Unii oameni critică oamenii dependenți de droguri și criminalii, alții – homosexualii, iar cei din urmă – toate naționalitățile și statele.

Gândurile ne influențează. Cele pozitive – ne inspiră, cele negative – ne distrug energia. Critica acționează lent asupra subconștientului, creând niște boli incurabile, cum ar fi alcoolismul, dependența de droguri.

Încetează să mai critici oamenii care duc un mod de viață incorect. În primul rând, nu cunoști cauzele comportamentului lor și, în al doilea rând, există organe competente în stat care se pot ocupa de acest aspect.

Clasificarea oamenilor se întâmplă doar în capul tău.

Ți-au fost dăruite anumite lucruri, altcuiva altele; unora le-a fost oferită inteligența, altora frumusețea sau bunătatea. Folosește aceste lucruri pentru a te simți împlinit și pentru a aduce beneficiu altor persoane.

Venim în momentul potrivit pe această lume construită după anumite legi ale universului. Fiecare are scopul său. Criticând rolul altora, te opui legii universului. Acesta este și motivul pentru care ai parte de eșecuri, suferințe – sunt modalități de a bloca acel program de distrugere pe care l-am creat noi înșine.

Nu încerca să schimbi lumea. Mai bine lucrează asupra propriei personalități: asupra gândurilor și sentimentelor tale. Înțelege, universul este armonios și corect. Nu există armonie și corectitudine în sufletul tău, dacă dai dovadă de o astfel de formă de agresiune sub formă de critică și judecată.

Conștientizează adevăratele cauze ale lucrurilor care te deranjează, care te împiedică să te bucuri de propria ta viață.

sursa

Loading...