Iată așa majoritatea oamenilor își blochează succesul

Această barieră și-o crează majoritatea oamenilor și astfel își blochează prosperitatea și succesul, în fiecare aspect al vieții.

Loading...

Despre ce vorba? Despre „inima închisă”! Ce înseamnă asta?

Aceasta e acea nedorință interioară, formată la nivel de subconștient, de a nu primi ceva în viața ta.

Loading...

Iată un exemplu simplu. Atunci când oferi cuiva un cadou, îl servești cu ceva sau îi faci o favoare, foarte puțini primesc asta cu sufletul deschis și cu recunoștință. În mare parte auzi o reacție de genul: „Nu era nevoie. Nu trebuia să te deranjezi pentru mine…” Altfel spus tu îi faci omului un bine, iar el îți răspunde respectuos: „Mulțumesc, dar nu am nevoie”.

Problema constă în faptul că noi am învățat să oferim mult, dar nu am învățat să primim și să strângem roadele generozității noastre. Chiar și la „mulțumesc” noi răspundem nu „cu plăcere”, dar „nu-i pentru ce”.

Ce să facem?

Starea ta interioară se transmite în lume, exteriorizându-se prin lucrurile mărunte. Iar ceea ce transmiți, într-un final primești. Dacă tu nu știi cum să primești o mică mulțumire a oamenilor, cum vei primi marile posibilități ale destinului?

Începe să primești toate lucrurile bune în viața ta! Chiar de azi! Deschide-ți inima pentru toate darurile și semnele de atenție în adresa ta.

Ți s-a oferit locul în transport – zâmbește și așază-te. Te-a servit cineva cu ceva – ia și spune „mulțumesc”. Vrea cineva să-ți facă un cadou – acceptă-l cu plăcere. De azi începe să renunți la diverse manifestări de modestie de genul „nu trebuia”. Numai acceptare și recunoștință!

Cu cât mai mult se va deschide inima ta, cu atât mai mult vei transmite în univers energia recunoștinței. Și atunci încep să se întâmple minuni! Tu vei deveni ca un magnet care atrage noi oportunități și o viață fericită.

Loading...