Horoscopul IUBIRII pentru luna februarie. Zodiile care îşi găsesc jumătatea şi cele care se vor despărţi. Care sunt nativii norocoşi

Horoscopul IUBIRII pentru luna februarie. Zodiile care îşi găsesc jumătatea şi cele care se vor despărţi. Care sunt nativii norocoşi

Loading...

Luna februarie se arată cu probleme pentru cei care sunt deja căsătoriţi. Vor avea suficient de tras pentru a nu îngropa definitiv relaţia de iubire.

Sunt câteva zodii care vor întâmpina dificultăţi în cuplu.

Loading...

Berbec: Berbecii singuri vor fi interesați anul acesta să se întâlnească cu noi persoane cu care au multe lucruri în comun.

Dar căsătoria va fi ultimul lucru pe lista lor de priorități. În schimb,cei căsătoriți ar putea să se confrunte cu anumite probleme în căsnicia lor.

Răbdarea și o bună comunicare cu partenerul vă pot ajuta să găsiți o soluție permanentă.

Taur: Nativii născuți sub această pecete astrologică vor lega noi prietenii și alianțe romantice.

Dar nu toate încercările lor vor avea succes. Taurii trebuie să-și schimbe perspectivele față de un posibil partener. Doar așa își vor găsi sufletul-pereche.

Gemeni: Nativii Gemeni vor stabili legături puternice și stabile alături de cei dragi. Au foarte mult noroc în dragoste,așa că ar fi bine să profite din plin de orice oportunitate.

Rac: Nativii Rac vor avea parte de numeroase oportunități romantice,datorită personalității lor magnetice.

De asemenea,intuiția lor va juca un rol major în înțelegerea nevoilor partenerului. Cei căsătoriți vor fi binecuvântați cu o perioadă lipsită de probleme în familie. Dar asta nu înseamnă că pot profita nejustificat de latura lor altruistă.

Leu: Cei căsătoriți au parte numai de lucruri frumoase în acest an,pe plan amoros. Îi vor răsfăța pe cei dragi.

Nu trebuie însă să încerci să controlezi imprevizibilitatea persoanei de lângă tine,căci este posibil să înrăutățești lucrurile.

Fecioară: Îți cauți sufletul-pereche? Căutarea va lua sfârșit în această lună pentru tine. Asta se va întâmpla numai dacă-ți schimbi gândirea și începi să-i vezi pe cei din jur și cu alți ochi.

Balanța: Trebuie să-ți schimbi percepția despre iubire,dacă vrei ca relația în care ești implicat să funcționeze. Fii mai flexibil și acceptă punctul de vedere al partenerului tău.

Scorpion: Dacă ești în căutarea sufletului-pereche, februarie se poate să fie lună ta. Doar cu o condiție: să fii mereu sincer cu persoana de care vei fi atras. În cazul în care ești un Scorpion care este în căutarea unui partener pe termen scurt, relația voastră se va încheia cu o despărțire.

Săgetător: Te vei axa pe interacțiunea socială cu sexul opus,mai degrabă decât pe căsătorie sau pe alt tip de angajament.

Dar cine știe? Poate te vei îndrăgosti nebunește de acea persoană și-ți vei dori să-ți petreci restul vieții cu ea.

Capricorn: Dragostea și afecţiunea din partea partenerului nu va fi așa cum îți dorești. Chiar și pentru Capricornii singuri lucrurile vor sta altfel. Ei se vor aventura în întâlniri cu necunoscuți.

Vărsător: Te vei axa mai mult pe relațiilede scurtă durată și nu te vei implica serios în niciuna.

Vărsătorii căsătoriți vor dori să aibă mai multă independență în cuplu. Asta nu va fi deloc pe placul partenerului,motiv pentru care se vor isca certuri între ei.

Pești: Vei avea o atitudine relaxantă cu privire la tot ce ține de romantism. Știi deja că, pentru ca relația pe care o ai deja să funcționeze,trebuie să comunici foarte mult cu persoana iubită.

Loading...