Gestul ei i-a făcut pe mulţi să izbucnească în plâns

În vârstă de 40 de ani şi mămică de mai bine de jumătate de an, Simona Gherghe s-a întristat când a auzit că părinţii Adelei Lăutaru i-au vândut până şi cerceii ca să poată să-i asigure tratamentul de care avea nevoie.

Loading...

Prezentatoarea TV s-a decis să-i ofere cerceii pe care i-a purtat când s-a căsătorit civil cu Răzvan Săndulescu.

“Când m-au sunat colegii mei ieri ca să îmi propună să vin la emisiune şi mi-au spus povestea ta,m-a impresionat foarte tare un lucru: că părinţii tăi au fost nevoiţi să vândă cerceii tăi ca să poată să îţi cumpere tratamentul.

Loading...

Eu m-am gândit că nu sunt legată de bijuterii – am nişte cercei care îmi sunt foarte dragi. Aceşti cercei i-am purtat la cununia mea. Eu o să îţi dau ţie această pereche de cercei, sper să îţi placă şi să îi porţi atunci când vei avea o petrecere când te vei face bine!

Promite-mi că vei lupta pentru asta şi că vei purta cerceii la banchet, când vei termina liceul.”, a spus Simona Gherghe în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

În platoul de televiziune au venit şi Viorica şi Ioniţă de la Clejani, care au încurajat-o pe adolescenta de 15 ani care e grav bolnavă.

Artista i-a dăruit câteva haine, iar soţul ei a mărturisit că va face o donaţie într-unul dintre conturile de mai jos.

“Eu am să fac o donaţie, Adela. Da, mâine plecăm la Buruxelles”, a spus Ioniţă de la Clejani.

Loading...