Geniul în informatică învăța literele alfabetului la numai un an, la doi ani deja a cunoscut calculatorul, iar la șase ani a început să facă primele cursuri de programare

Mircea Palade este copilul de geniu, care la numai un an de zile învăța literele alfabetului, la doi ani deja a cunoscut calculatorul, iar la șase ani a început să facă primele cursuri de programare.

Loading...

În prezent are 13 ani și este olimpic la informatică.

Aspirațiile sale de viitoare sunt impunătoare, băiatul vrea să devină antreprenor, iar în compania sa are să recruteze cei mai buni programatori din lume.

Loading...

Până când, tânărul se mândrește cu invențiile sale nemaipomenite

Cele mai interesante invenții ale talentatului It-ist de 13 ani, sunt: pianul cu linguri și banca muzicală.

A uimit lumea informaticii cu creațiile sale, apoi s-a mai încumetat să mai ia și medalia de aur la olimpiada de informatică din București.

Băiatul spune că informatica a început să îi placă din clasa a IV-a, odată cu descoperirea limbajului de programare C++: „De atunci am început să învăț singur. Iar apoi am început și cursuri,“ spune Mircea Palade.

Lumea ingineriei din România a rămas perplexă, pur și simplu nu le venea a crede, că proiectele nemaipomenite din lumea robotică, erau create chiar de un puști de clasa a II-a!

Mama băiatului afirmă că, „Este un fel de ajutor al profesorilor. El le explică copiilor, iar dacă au probleme cu calculatoarele, ceva legat de un program sau ceva de scris, desigur că este mâna lor dreaptă!“

Loading...