Gardienii au văzut că această fată, care își vizita iubitul în închisoare, mergea suspect. Când au percheziționat-o, au avut surpriza vieții. Iată ce ascundea tânăra…Ofițeri:„Auzisem de așa ceva, dar nu credeam că există”

O companie a creat un telefon special care poate fi ascuns în… rect. Modelul are doar 18 grame şi dimensiunil puţin mai mari decât ale degetului arătător al unui bărbat de mărime medie, scrie Go4it.

Loading...

Deoarece conţine foarte puţine elemente metalice, telefonul poate trece nedetectat de scanerele corporale din aeroporturi şi închisori.

Modelul, numit Beat The Boss, costă 35 de euro. Cei care nu sunt certaţi cu legea pot folosi telefonul ca headset Bluetooth pentru dispozitive mai mari, precum smartphone-urile de mari dimensiuni sau tabletele.

Loading...

Numele Beat The Boss vine de la scaunul numit „The Boss”, folosit în închisori pentru a detecta obiectele ascunse de suspecţi în rect sau colon.

Poliţia din Marea Britanie este deja exasperată de acest telefon, potrivit unui material realizat de ITV News.

Cel mai recent, un astfel de dispozitiv a fost găsit ascuns în „corpul” unei femei care îşi vizita iubitul aflat după gratii. Gardienii au sesizat că femeia se mişca ciudat şi au decis să o percheziţioneze. Deţi scaunul The Boss nu a detectat telefonul, o percheziţie manuală a dat rezultate.

Beat The Boss a fost folosit anul trecut de un bărbat pentru a evada din duba cu care era transportat cu ajutorul unor complici aflaţi în libertate.

Loading...