Gabriela Cristea nu mai prezintă emisiunea ”Te iubesc de nu te vezi”

Gabriela Cristea nu mai prezintă emisiunea ‘Te iubesc de nu te vezi’. Anunțul a fost făcut de producătorii emisiunii de pe Antena Stars. Deocamdată motivul pentru care s-a luat această decizie nu se cunoaște. Prezentatoarea TV va fi înlocuită de altcineva.

Loading...

Se pare că Gabriela Cristea nu va mai prezenta emisiunea ‘Te iubesc de nu te vezi’ de la Antena Stars. Vedeta începuse să lucreze aici, după ce a încheiat colaborarea cu Kanal D. Emisiunea va fi difuzată în continuare, însă la cârma acesteia nu va mai fi Gabriela Cristea așa cum ne obișnuia.

Vestea a venit chiar de ziua vedetei. Astăzi, Gabriela Cristea împlinește 44 de ani. Tavi Clonda i-a transmis un mesaj absolut emoționant soției sale.

Loading...

„La mulţi ani, scumpa mea soţie! Să fii sănătoasă, fericită pentru că iubită şi împlinită eşti! Îţi mulţumesc pentru că exişti, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că te-am întâlnit şi am reuşit să ne îndeplinim visele şi să clădim cea mai frumoasă familie! Gabriela, te iubesc! ?❤️??✌?’, a scris Tavi Clonda.

În luna septembrie a anului trecut, conducerea Kanal D anunța că emisiunea „Te vreau lângă mine’ urma să aibă o nouă prezentatoare, dat fiind că Gabriela Cristea era pe cale să devină mamă, un lucru pe care vedeta și-l dorea de foarte multă vreme. Alegerea șefilor de la Kanal D a părut pentru unii surprinzătoare. Bianca Drăgușanu a fost cea care i-a luat locul vedetei, însă nu pentru mult timp. Vedeta a fost înlocuită apoi cu Andreea Mantea.

Citește și: Gabriela Cristea are probleme de sănătate. Prezentatoarea TV a spus totul la TV: ‘I-am dat și fiică-mii’

FOTO: Facebook

Loading...