Fuego, anunţ de ultimă oră pentru fanii săi: „Nu a fost o decizie simplă

Fuego şi-a anunţat fanii că va anula concertele pe care urma să le susţină, deşi acestea sunt sold-out, dat fiind faptul că România este în doliu naţional. Artistul a recunoscut că nu a fost o decizie deloc uşoară, dar că nu a avut de ales. De asemenea, Fuego a exprimat condoleaţe oficiale faţă de Casa Regală a României.

Loading...

„Dragii mei, după cum bine ştiţi, sunt artistul care-şi respecta publicul şi care încearcă cu fiecare apariţie sa dovedească profesionalism!

Din păcate, natura evenimentelor din ultimele zile ma face sa aman concertele mele din cadrul turneului national „Scrisoare de decembrie”, de mâine, 14 decembrie, de la Tulcea şi de poimâine, 15 decembrie, de la Constanta. Acestea vor fi reprogramate, in aceleaşi condiţii, la aceleaşi sali şi ore de începere, pe datele de 28 decembrie, la Tulcea şi 29 decembrie, la Constanta!

Loading...

Recunosc ca nu a fost o decizie simpla, pentru ca ambele sali sunt sold-out, pentru ca am o echipa de peste 20 de oameni care-şi întrerup activitatea, dar eu sunt omul responsabil care respecta anumite principii şi care totodata se supune legilor. Doliul national prevede interzicerea oricăror manifestări culturale publice, iar asta ma determina sa aman reprezentaţiile, exprimându-mi şi condoleanţele oficiale fata de Casa Regală a României”, a scris Fuego, pe pagina sa de Facebook.

Fuego şi-a cerut scuze în faţa fanilor: „Astfel, voi concerta pe 28 decembrie, de la ora 19.00, la Tulcea (Teatrul Jean Bart) şi pe 29 decembrie, de la ora 19.30, la Constanta (Casa de cultura a Sindicatelor)!

Îmi cer scuze pentru disconfortul creat, sper sa înţelegeţi hotărârea, dar consider ca e cea mai buna decizie intr-o ţara pe care-o vrem civilizata şi in care trebuie sa respectam anumite legi oficiale.

Pe data de 16 decembrie voi susţine concertul de la Buzau, cu jumătate de ora întârziere, de la ora 20.00, la Teatrul George Ciprian, încercând totodata sa adaptez şi repertoriul, mesajele mele fiind potrivite cu perioada sărbătorilor ce se apropie!
Va doresc zi linistita!”.

Fanii au fost înţelegători cu Fuego şi l-au asigurat că nu se supără pentru că a anulat concertele, având în vedere contextul.

„Tot respectul,Paul!Este o decizie responsabila,de inteles,de principiu.Mesajele cantecelor tale de Craciun nu au nimic nepotrivit cu starea de doliu national a tarii, insa legea si principiile unui popor crestin trebuiesc respectate.Te asteptam la Buzau cu drag!Craciunul trebuie cinstit cum se cuvine,este o traditie si nu este cu nimic deranjant,dupa parerea mea!Condoleante Casei Regale!Succes asta-seara!”, „oata stima, Paul! Nu cred ca publicul nu înţelege situaţia ..nu este vina ta … si asa cum ai scris mai sus, trăim într-o ţara civilizata, iar legile trebuie sa le respectam! Condoleanţe familiei regale ..:Dumnezeu sa-l odihnească pe regele Mihai!”, „Paul,tot respectul si recunostiinta fata de decizia luata,in privinta amanarii spectacolelor,,,nu din vina ta,ci decesul si inmormantarea Regelui Mihai 1,care a decedat departe de tara,dar,azi am urmarit cu mari emotii sosirea trupului neinsufletit al regelui pe aeroportul Otopeni,,apoi slujba,drumul lung pana la Castelul Peles Sinaia,locul unde s-a nascut si copilarit! Este un program special,asa ca,publicul tau trebuie sa inteleaga !!! Condoleante familiei regale!Ing. Viorica”, i-au scris fanii lui Fuego.

Sursa: cancan.ro

Loading...