Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, însă obiceiul acesta a fost aproape să le distrugă viata. Olivia Steer și Andi Moisescu au avut un viciu de care puțină lume a știut. Motivul pentru care au renunțat este surprinzător

Olivia Steer și Andi Moisescu au fumat cu mulți ani în urmă, însă au renunțat după ce tatăl fostei prezentatoare de televiziune a murit de cancer.

Loading...

Cei doi au împlinit, în 2017, 13 ani de mariaj și au împreună doi băieți, David și Luca.

Fosta prezentatoare de televiziune a dezvăluit că ea, împreună cu soțul său, au avut un viciu, fumatul, la care au renunțat înainte de a se căsători, când, de altfel, a murit și tatăl vedetei.

Loading...

“Am renunţat la fumat când m-am căsătorit… Şi Andi fuma la vremea aia… şi am zis că ar fi foarte urât să fim îmbrăcaţi în mire şi mireasă şi să ne aprindem câte o ţigară… Se mai întâmplase ceva, înainte de nuntă a murit tata… Cancer. Tata fusese un fumător înrăit…”, a declarat Olivia Steer.

Aceasta a mai afirmat că, în prezent, face mult sport.

“Fac şi sport… Fac de toate. Am o sală minunată lângă mine, unde am posibilitatea să încerc de toate: fac box, fac squash… Cred că tata ar fi mândru să mă vadă, fiindcă el a făcut box mulţi ani şi cred că se uită de undeva la mine şi zâmbeşte când mă vede cu mănuşile de box… Mai fac spinning. Îmi place foarte mult spinning-ul şi îmi place să transpir mult. Fac şi forţă, cu greutăţi chiar mari”, precizat fosta prezentatoare de televiziune.

Loading...