,,Fetița mea de 17 ani a aflat că are o tumoră de 2 cm pe creier, dar a ales să moară, a refuzat tratamentul. Și noi am susținut-o cu toții, i-am spus că așa e corect. Nu știu dacă e un păcat, dar avea dreptate.”

Jennifer Michelle Lake era o adolescentă perfect normală, din Pocatello, Idaho, SUA, dar decizia pe care o va avea ea de luat va fi una pe care niciun om nu ar trebui obligat să o facă… Mai ales la 17 ani.

Loading...

Când viața ei era numai o petrecere, fata a început să aibă migrene grave, așa că a mers la un medic, dar diagnosticul acestuia a fost îngrozitor, Jennifer avea o tumoră pe creier de 2 centimetri, avea cancer și dacă avea să supraviețuiască, trebuia să treacă prin chimioterapie.

După ce au auzit diagnosticul, toți prietenii și toată familia a fost în șoc, dar sprijinit-o pe fată cu o iubire necondiționată. Abia apoi ea a primit o altă veste care i-a zguduit lumea: era însărcinată. Jennifer a fost fericită, dar asta însemna că avea de luat cea mai grea decizie din viața ei.

Loading...

Copilul avea să moară dacă continua tratamentul pentru cancer, dar dacă îl oprea, ea nu avea nicio șansă de supraviețuire… Așa că Jennifer și-a ascultat inima, a decis să oprească tratamentul cu chimioterapie, și l-a născut pe micul Chad Michael, nouă luni mai târziu.

La șase zile de la naștere, Jennifer a mers acasă. Singurul lucru pe care voia să îl facă era să petreacă timp cu fiul ei iubit. După ce a născut, Jennifer a luat mâna moașei și a șoptit: ,,Am făcut-o, mi-am făcut datoria”.

Când Jennifer a murit, pe 21 noiembrie 2011, la 12 zile de la naștere, îl avea pe micul Chad în brațe. Iubirea pe care atât această mamă adolescentă, dar și toate mamele, o poartă copiilor lor, este imposibil de descris. În cazul lui Jennifer iubirea a fost atât de puternică încât a ales să-și sacrifice propria viață.

Povestea lui Jennifer Lake a impresionat mii de oameni, deși este tragică, iubirea acestei mame a transformat totul într-un frumos sacrificiu, Chad va ști mereu că mama lui l-a iubit atât de mult încât a ales să moară pentru ca viața lui să fie posibilă.

Loading...