Eram pe strada cand am vazut un baiețel sarac care statea in fata unui magazin. Cu hainele gaurite și murdare, mainile impreunate in fața l-am auzit spunand: „i-am cerut lui Dumnezeu sa imi dea…” Abia mi-a putut potoli lacrimile!

Toată lumea știe că faptele bune se întorc atunci când nu te aștepți și că trebuie să faci mereu gesturi de suflet pentru cei din jurul tău.

Loading...

În cazul copiilor săraci și fără posibilități materiale, să îi ajuți este ca și cum ți-ai ajuta propriul copil și te face să te simți bine că poți să faci acest lucru.

O poveste emoționantă despr eun copil sărac a făcut înconjurul lunii, iar mesajul pe care îl transmite este să nu treci pe lângă un suflet necăjit fără să îi asculți povestea.

Loading...

„Un băiețel sărac de aproximativ 10 ani era în fața unui magazin de pantofi…”

Cu hainele găurite și murdare, mâinile împreunate în față și picioarele desculțe, un băiețel de aproximativ 10 ani era în fața unui magazin de pantofi. Tocmai ce ninsese, iar primii fulgi de nea se așternuseră deja pe trotuar. Cu ochii ușor înlăcrimați el privea prin vitrina magazinului. O doamnă s-a apropiat de băiat și l-a întrebat: „Micul meu prieten, pot să te ajut cu ceva?”

Băiețelul și-a lăsat capul în jos și a răspuns: I-am cerut lui Dumnezeu să îmi dea o pereche de pantofi”

Femeia l-a luat de mână și a intrat cu el în magazin. A cerut angajaților să o ajute cu 10 perechi de șosete groase, apoi a întrebat dacă ar avea de unde să ia un bol, apă caldă și un prosop.

„Cu siguranță!”, a răspuns managerului magazinului, uitându-se la ochii triști ai copilului
„Haideți cu mine!”-a continuat acesta.

Managerul i-a dus pe cei doi într-o altă încăpere, unde le-a oferit tot ce aveau nevoie.

Femeia a așezat băiețelul pe un scaun, a tras bolul și a pus apă caldă în el, apoi a spălat picioarele lui mici și le-a șters cu un prosop.
A luat o pereche de șosete și cele 10 pe care i le pusese managerul lângă scăunel și l-a încălțat, apoi a spus: „Am terminat… acum hai să probăm și o pereche de cizme”

Băiețelul și-a ales niște cizmulițe îmblănite, numai bune pentru iarna grea ce își intra în drepturi.

După ce au ieșit din magazin, femeia l-a mângâiat pe cap și l-a întrebat: „Spune-mi, îți este bine acum? Te simți mai bine?”

Însă când se pregătea să plece, băiatul a prins-o de mână, s-a uitat la ea cu lacrimi în ochi și a întrebat-o: „Sunteți soția lui Dumnezeu?”

Loading...