Era la un supermarket si l-a remarcat pe acest batran. Statea asezat si implora mila din priviri. L-a intrebat daca are nevoie de ceva si atunci el i-a zis soptit… Of, saracul! Imediat s-au mobilizat toti angajatii magazinului si in cateva minute uite ce s-a întâmplat:

I-a zâmbit unui bătrânel, dar nu știa ce e în sufletul lui. Când a aflat despre ce e vorba, toată lumea i-a sărit în ajutor

Loading...

O femeie a povestit pe Facebook ce i s-a întâmplat atunci când se afla la cumpărături. O experiență care a înduioșat-o, dar și care a marcat-o.

„Tocmai ce am petrecut două ore cu un bătrânel în supermarket. Totul a început când i-am zâmbit. Pe când treceam pe lângă el, mi-am dat seama că ochii lui păreau că îmi cer ceva.

Loading...

M-am întors și l-am întrebat dacă are nevoie de ajutor, dacă îl pot ajuta cu ceva. Avea lacrimi în ochi. Mi-a spus:
– Am cancer la colon și tocmai am avut accident neplăcut. Dacă mă ridic, toată lumea o să vadă… Ce să fac?

Mi-a lăsat un nod în gât. Din acel moment, câțiva angajați ai supermarketului ne-au adus șervețele umede și lenjerie intimă. Ne-au direcționat către baia angajaților, unde bărbatul a primit haine curate.

Și-a cerut scuze și a plâns. Ne-a explicat că trebuia să se întoarcă repede la soția lui care era singură acasă.
Când am ieșit din baie am observat că tot ce cumpărase bărbatul era plătit și deja pus în plase.

Bătrânelul plângea. Ne-a povestit că a luptat în război și că își iubește țara. Credea că țara a uitat de el. M-a luat și pe mine plânsul, chiar am început să-i povestesc de temerile și fricile mele.

M-a încurajat cu sfaturi din înțelepciunea sa. Mi-a spus că umanitatea încă mai înseamnă să avem grijă unul de altul.
Mulțumesc, Elmer. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru o lecția pe care am primit-o azi. ”

Loading...