E singurul pe care nu îl vezi în reclame, iar acum spune adevărul: „Un lanț de hypermarketuri mi-a propus să aranjăm un paparazzi cu coșul plin în magazinul lor. În fotografie trebuia să apărem eu, soția mea și copiii…” Uite ce le-a făcut Dan Negru

E singurul pe care nu îl vezi în reclame, iar acum spune adevărul: „Un lanț de hypermarketuri mi-a propus să aranjăm un paparazzi cu coșul plin în magazinul lor. În fotografie trebuia să apărem eu, soția mea și copiii…” Uite ce le-a făcut Dan Negru

Loading...

De ce refuză Dan Negru să apară în reclame, când majoritatea colegilor lui de breaslă fac bani buni din publicitate?

Prezentatorul ne-a explicat că lucrurile nu sunt tocmai roz în negocierile dintre vedete și companiile care le vor drept imagine, iar uneori, suma oferită pentru serviciile prestate este jignitoare.

Loading...

Se apropie iarna, începe sezonul lui Dan Negru! Nu îi e ușor, dar când ai atâtea de făcut, e clar că și recompensa e pe măsură.

Așa s-ar explica, poate, de ce refuză multe dintre propunerile care vin din afara televiziunii și absolut tot ce vine din sfera publicității…

La câte Revelioane ți-ai propus să ajungi?

Am ajuns deja la al 18-lea Revelion, dar longevitatea asta a început ca o întâmplare. În primii 10-11 ani, în noaptea de Revelion se făcea câte o ediție specială a celui mai de succes show al sezonului și, cum show-urile mele au fost vreme de mai bine de un deceniu cele mai urmărite de la Antenă, am avut mereu și o ediție specială de Revelion.

Apoi, după niște ani, publicul a întărit ideea de Negru – brand de Revelion. Vă spun un secret pe care poate n-ar trebui să-l dezvălui: l-am convins pe bunul meu prieten, Florin Piersic, să fie lângă mine în noaptea dintre ani!

Nu spun în ce mod, doar că l-am convins. Cu greu, dar am reușit. Eu cred că Florin va rămâne cel mai de succes actor român din toate timpurile.

Dar el e doar unul din momentele Revelionului, vor fi toate marile nume din showbizul românesc acolo!

Menționarea în Cartea Recordurilor ți-a adus ceva? Sau doar diploma?

Mai important decât orice e faptul că prin decembrie apar glumele pe seama revelioanelor lui Negru.

Dacă Hrușcă e de Crăciun, Negru e Revelionul ălora singuri care au televizor și telecomandă. E ticsit netul de poante pe seama asta. E o recunoaștere mai mare decât orice premiu.

Ce întâmplări interesante sau amuzante legate de înregistrările pentru sărbători ne poți povesti?

Am avut șansa să-i prezint de Revelioane și pe Gică Petrescu, dar și pe Smiley, Dan Spătaru și Alex Velea. Întâmplările sunt multe, oamenii sunt frumoși.

Țin minte că după o filmare de Revelion, am plecat cu Gică Petrescu și cu câțiva colegi din echipă la un restaurant unde nea Gică a intrat în bucătărie și le-a spus bucătarilor cum să gătească pentru noi un fel de clătite pe care știa să le facă doar Cezarina, soția lui.

Nu le-am mai mâncat niciunde de atunci, dar încă țin minte rețeta. Nu sunt deloc un bun bucătar, dar uneori le mai fac copiilor mei acasă “clătite nea Gică”.

Ăia mici ai mei îmi cer adeseori să le fac clătitele “nea Gică”. N-am dat rețeta nimănui, deși ingredientul-minune e simplu.

Spuneai, pe facebook, “În fiecare toamnă primesc oferte să prezint baluri de boboci, deși nu sunt un moderator ieftin”. Cât de scump ești?

În ultimii ani, aleg cu mare grijă astfel de evenimente. Așa cum nu am acceptat niciodată să mă asociez cu vreo campanie publicitară.

Cred că am pierdut niște zeci de mii de euro în anii ăștia refuzând să apar în reclame, dar mă simt mai confortabil așa.

Adeseori, când am discuții cu diverse agenții de publicitate pentru oferte de campanii, oamenii sunt nedumeriți că imaginea mea de zgârcit contravine refuzurilor mele.

Cred că vedetele de la noi se vând încă foarte ieftin. Fie că e vorba de spectacole, fie că e vorba de campanii de publicitate.

Un lanț de hypermarketuri mi-a propus să aranjăm un paparazzi cu coșul plin în magazinul lor. În fotografie trebuia să apărem eu, soția mea și copiii și rasplata era coșul cu alimente pe care apoi puteam să-l iau gratis.

Am refuzat, dar am văzut în revistă vedete importante de la noi care au acceptat acest paparazzi aranjat. E prea ieftin să te vinzi pe un coș cu alimente, dar se întâmplă la noi.
Sursa libertatea.ro

Loading...