Soția l-a luat într-o zi deoparte pe soț și i-a cerut să se întâlnească cu o altă femeie, chiar ea a făcut rezervarea, dar când a întâlnit-o s-a dovedit a fi mai mult decât așteptase. Ce s-a întâmplat peste câteva zile

După ce au fost căsătoriți timp de 21 de ani, soția acestui bărbat i-a cerut să iasă în oraș cu o altă femeie. Dar el a fost surprins să afle că femeia cu care voia ea ca el să iasă la cină era chiar mama lui. Se pare că soția sa voia ca el să petreacă mai mult timp cu mama sa fiindcă nu se mai văzuseră de multă vreme datorită programului lui foarte aglomerat. Când bărbatul și-a dat seama de asta, și-a sunat imediat mama.

Loading...

Mama nu și-a putut crede urechilor atunci când și-a auzit fiul spunându-i că vrea să o scoată la cină. Era atât de mândră că băiețelul ei a invitat-o în oraș încât le-a spus tuturor prietenelor ei. Cei doi au mers într-un restaurant frumos și au petrecut timp valoros împreună, s-au simțit bine ca pe vremea când era el copil.
Fiul i-a citit mamei meniul, ceea ce le-a amintit amândurora de vremea când ea îl ajuta să învețe să citească. Au vorbit de multe lucruri de care le era dor, aveau atâtea amintiri împreună încât nici n-au observat când a trecut timpul și că era vremea să plece.

Fiindcă erau amândoi copleșiți de moment, au înțeles că acea simplă cină fusese mult mai mult decât se așteptau. Mama a fost atât de fericită încât l-a rugat să iasă iar cu el, dar data viitoare ea va plăti.
Totuși, la câteva zile după revederea lor, femeia a făcut infarct și a murit. Tragicul eveniment a fost atât de neașteptat încât fiul nu a mai fost în stare de nimic. După înmormântare, el a primit o scrisoare de la restaurantul unde fusese cu mama lui în urmă cu câteva zile.

Loading...

Iată ce scrisese mama lui:

,,Am plătit această cină în avans. Nu eram sigură dacă voi mai putea să merg cu tine, dacă voi mai fi pe aici, dar am plătit pentru două feluri de mâncare pentru două persoane: pentru tine și pentru soția ta. Nu vei înțelege niciodată cât de mult a însemnat acea seară pentru mine. Te iubesc, frumosul meu fiu”.

Deși această poveste este ficțională, ne dă oricum o lecție foarte importantă: să petrecem timp valoros cu cei dragi… Cât încă mai putem.

Loading...