Doi pompieri au intrat în restaurant să mănânce dimineața, după ce 12 ore stinseseră un incendiu. Chelnerița le-a plătit nota pentru a le mulțumi pentru efort. Dar când a aflat cine erau bărbații și ce i-au făcut a căzut pe jos și a început să plângă

Doi pompieri au decis să mănânce într-un mic restaurant la micul dejun într-o dimineață, după ce petrecuseră ultimele 12 ore într-un infern de flăcări după ce un depozit luase foc. Dar nu se așteptau în niciun caz ca o chelneriță cu inimă mare să le scrie un mesaj care i-a făcut aproape să lăcrimeze.

Loading...

Liz Woodward auzise că cei doi pompieri fuseseră incluși în echipa care se luptase cu flăcările timp de 12 ore, și, pentru a le mulțumi, în numele întregului oraș, ea le-a plătit consumația din acea dimineață, lăsându-le un mic bilet pe nota de plată.

Mesajul era acesta: ,,Vă plătesc eu micul dejun azi. Vă mulțumesc pentru tot ce faceți; pentru că îi serviți pe alții și pentru că fugiți în locurile de unde ceilalți fug.”

Loading...

Unul dintre cei doi pompieri a pus biletul fetei pe Facebook și toți au fost impresionați de gestul lui Liz. Abia atunci au aflat cei doi că Liz avea probleme, tatăl ei era grav bolnav și avea nevoie de o camionetă în care să încapă un scaun cu rotile. Pompierii au început să strângă bani pentru ce avea Liz nevoie și în cele din urmă au reușit.

Liz a fost uimită de cât de mulți bani donau oamenii, mai ales fiindcă singura ei intenție a fost doar aceea de a pune un zâmbet pe chipurile celor doi pompieri epuizați.

În cele din urmă, deși avea nevoie doar de 17.000 de dolari pentru camionetă, pompierii au reușit să strângă 70.000 de dolari! Și ajutorul pentru părintele bolnav al chelneriței cu suflet mare încă curge! Iată cum un mic ajutor se poate transforma în ceva care schimbă viața cuiva care nu găsea nicio soluție de a ieși dintr-un necaz!

Sursa: varusandel.ro

Loading...