Dezvăluirile fetiţei din „Titanic“ după 20 de ani: cum era Leonardo DiCaprio în spatele camerelor şi ce scene au fost tăiate la montaj

Actriţa care a jucat rolul „fetei preferate“ a lui Jack în drama „Titanic“ a dezvăluit cum a fost să lucreze cu Leonardo DiCaprio şi a povestit întâmplări fascinante de pe platourile de filmare, care vă vor face să vă îndrăgostiţi mai mult ca niciodată de actorul în vârstă de 42 de ani.

Loading...

„Titanic“ (1997) este unul dintre cele mai cunoscute filme ale tuturor timpurilor, bazat pe povestea tragică a scufundării celui mai mare vas din lume la acea vreme (1912), în timpul călătoriei din Anglia spre New York. Ecranizarea, regizată de James Cameron, a câştigat 11 premii Oscar, inclusiv la categoria Cel mai bun film şi Cel mai bun regizor, şi a fost filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, până când „Avatar“, regizat tot de Cameron, l-a întrecut în 2010.

Filmul a lăsat în urmă numeroase scene iconice, însă cu siguranţă vă amintiţi şi scena în care Rose (Kate Winslet) decide să coboare cu Jack (Leonardo DiCaprio) la clasa a treia, unde se distrează copios, cu dans irlandez şi băutură, alături de prietenii lui, printre care şi o fetiţă adorabilă pe nume Cora. Ea nu numai că ajunge să danseze cu Jack, dar îi spune şi că este „fata lui preferată“, atunci când micuţa se simte abandonată pentru Rose.

Loading...

Numele ei este Alex Owens-Sarno şi avea doar 8 ani când a portretizat-o pe micuţa Cora Cartmell, care călătorea spre America, împreună cu tatăl ei, când Jack Dawnson a luat-o sub aripa lui protectoare. Acum, Alex are 28 de ani şi încă lucrează în Los Angeles ca actriţă şi scriitoare şi îşi aminteşte cu drag de perioada în care a jucat alături de Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet.

Contactată de BuzzFeed şi de revista Cosmopolitan, Alex a împărtăşit amintirile care i-au rămas vii în memorie, la 20 de ani de la turnarea filmului.

„Mama mea are o poza minunată cu mine, Leo, Kate şi sora mea mai mică, Rachel, în timpul pauzei dintre filmarea scenei cu dansul. Este una dintre preferatele mele şi îmi aminteşte cât de norocoasă sunt că am lucrat cu doi dintre cei mai buni actori“, a spus Alex.

„A desenat lumea“ cu Leonardo DiCaprio
Actriţa rememorează şi prima scenă pe care a tras-o cu DiCaprio: „Prima mea scenă a fost una în care stăteam cu Leo şi desenam pe caietul lui, când a zărit-o pe Rose şi actorul care îl interpreta pe tatăl meu a venit şi a spus «În regulă, spune-i la revedere unchiului Jack» pentru ca el să poată merge la ea“.

Din păcate, scena a fost tăiată la montaj, dar încă există pe DVD. Alex a explicat că scurta întâlnire a durat trei ore pentru a fi filmată, iar Leo a ţinut-o ocupată petrecând timp cu ea şi desenând: „Dacă îmi amintesc bine, desenam lumea, desenam ploaia, care era formată din lacrimile lui Dumnezeu“.

O altă scenă care a fost tăiată la montaj a fost cea în care Cora şi părinţii ei nu puteau ieşi de pe un coridor al vasului, în timp ce apa se ridica.

Scena cu Cora şi Jack, tăiată la montaj FOTO 20th Century Fox

Leo i-a făcut un portret pe care i l-a dăruit
Alex a vorbit şi despre generozitatea actorului, care o surprindea mereu cu sandvişuri cu unt de arahide şi alte dulciuri în pauzele de filmare, şi a povestit cum odată i-a dăruit şi un portret realizat de el.

„A mai fost o scenă în care Leo ne desenează pe mine şi pe tatăl meu din film. Noi ne uitam spre Ocean şi el ne desena, este scena în care o vede pe Rose pentru prima oară. Leo a semnat portretul acela pentru mine şi era păstrat într-o rulotă, dar cineva mi l-a furat. Am fost foarte supărată“, a povestit actriţa.

citeste mai mult aici

Loading...