Descoperire de coșmar în Dolj. Au înlemnit când au văzut ce iese de sub casa veche, nu știau dacă să fugă sau să urle după ajutor. Ce s-a întâmplat întrece orice imaginație

O casă bătrânească din Dolj a băgat groaza în locuitorii din zonă în urma unei descoperiri care i-a băgat în sperieți.

Loading...

Sătenii au descoperit 14 șerpi care își făcuseră cuib acolo, iar proprietara, deși cunoștea foarte bine problema, nu s-a plâns nimănui până când și-a dat seama că lucrurile scăpaseră de sub orice control. Imediat a cerut ajutorul mai multor tineri, care au venit să distrugă cuibul. Aceștia au fost îngroziți la vederea târâtoarelor. Adăpostul acestora se întindea pe sub toată pardoseala casei.

Șerpii, lungi de mai bine de un metru fiecare, au fost scoși din prispa casei bătrânești, unde bătrâna locuia din când în când. Localnicii au reuşit să omoare o parte din şerpi, însă convinşi că reptilele s-au ascuns şi sub tencuiala de pe pereţi. „Şerpii ajung şi la un metru şi s-au ascuns sub casă. Şi-au făcut cuib acolo. Am omorât peste 14 reptile. Nu mi-a venit să cred când am văzut câţi sunt“, a povestit unul dintre localnici, potrivit adevărul.ro.

Loading...

„M-am trezit cu un şarpe în pat. Nu pot să vă spun ce am simţit în acel moment. 14 au fost găsiţi sub casă. Eu sunt convinsă că sunt mai mulţi. Îmi este frică să mai stau aici. Odată ce şi-au făcut cuib aici cu siguranţă nu vor mai pleca“, a povestit o bătrână.

Constantina Tudosie, în vârstă de 81 de ani, din satul Foişor, a povestit că îşi mai găseşte liniştea de când a fost invadată de şerpi. Bătrâna a povestit cu lacrimi în ochi că de mai bine de o săptămână trăieşte un adevărat coşmar. „Peste tot în casă am şerpi. În doar două ore au găsit peste 14 reptile la mine în curte. Sunt disperată. Chiar nu ştiu ce să fac“, a declarat bătrâna.

Loading...