Daca rinichii iti sunt in pericol, iata 6 semne pe care nu trebuie sa le ignori

Rinichii sunt foarte importanti pentru functionarea corecta a organismului. Deoarece acestia au functia de curatare a 150litrii de sange in fiecare zi, eliminand toate toxinele periculoase din organism, precum si fluidele in exces si a deseurilor.

Loading...

De asemenea, rinichii sunt importanti si atunci cand vine vorba de controlul electrolitilor si a tensiunii arteriale din organism.

In plus, acestia sunt de asemenea importanti pentru celulele rosii din sange si pentru a mentine rezistenta osoasa. Din aceasta cauza, intregul corp va fi in pericol daca este ceva in neregula cu rinichii.

Loading...

Iata cateva semne care indica faptul ca ceva nu functioneaza bine la rinichi. Cu siguranta nu ar trebui sa ignori aceste semne!

Eruptii cutanate – In cazul in care exista o cantitate suplimentara de lichide in organism, acest lucru va rezulta in eruptii cutanate si boli de rinichi. Problemele de piele sunt cauzate datorita deseurilor care curg diret in sange.

Gust metalic in gura – gustul neplacut si respiratia urat mirositoare sunt un semn ca deseurile din sange se acumuleaza in organism. De asemenea, schimbarea apetitului poate fi de asemenea un semn al problemelor renale.
Oboseala – rinichii produc, de asemenea un hormon care este necesar producerii de celule sanguine suplimentare care sa transporte oxigenul in toate zonele corpului. Acest hormon este eritroproteina si daca este vreo problema cu functia rinichilor atunci celulele rosii se vor reduce, cauzand anemie care este strans legata de lesin.

Umflaturi – Umflaturile in jurul fetei, articulatiilor si membrelor vor fi prezente in cazul in care functia rinichilor este intrerupta, deoarece fluidele vor continua sa se adune in organism.

Durere – Rinichii sunt situati sub coaste, iar daca aveti dureri in partea superioara a spatelui acest lucru ar putea indica ca rinichii au probleme si ca ati putea avea pietre la rinichi.

Modificari de urina – Un indicator al bolilor renale este atunci cand culoarea urinei devine intunecata, translucida sau spumoasa si daca exista probleme in timpul urinarii.

Loading...