Daca iti pui asta in buric vei ameliora tusea, raceala dar si durerile menstruale si abdominale

Ei bine, in primul rand ar trebui sa stii ca multi experti din intreaga lume spun ca acest lucru este, probabil, una dintre cele mai eficiente metode cand vine vorba de ameliorarea durerii.

Loading...

Este procedura simpla, care nu necesita eforturi deosebite. Si, este foarte simplu – trebuie doar sa puneti bumbac imbibat in alcool in buric! Da asta e tot! Si prin punerea de vata de bumbac imbibat in alcool in buric, va veti recupera mai repede de la raceli, gripa, tuse, dureri abdominale si menstruale.

Iata ce trebuie sa faceti – dupa cum spuneam, este foarte simplu! Trebuie doar sa iei o vata din bumbac, si sa o inmoi in alcol de 50% si sa o pui in buric. Acest remediu te va ajuta sa scapi de durere si sa iti relaxezi intregul corp. Aceasta metoda este foarte buna si cand ai gripa, dureri abdominale si este mult mai buna decat medicina conventionala. Asa ca, data viitoare cand te racesti, doar inmoaie o bucata de vata in alcool si pune-o in buric. Pune o fasa peste sau pur si simplu acopera cu un prosop.

Loading...

Nota: Asa cum am mentionat inainte, poti folosi aceasta metoda pentru a scapa de durerile menstruale, trebuie doar sa te pui pe spate si sa iti apesi buricul usor cu degetele. Pentru a scapa de durerile abdominale, folositi aceeasi metoda, doar adaugati putina sare peste bucata de vata inmuiata in alcool si puneti-o in buric.

Trebuie neaprat sa incercati aceasta metoda simpla dar extrem de eficienta! Si credeti-ma – veti fi surprinsi de rezultat!
sursa: planetapamant.com

Loading...