Daca folosesti ulei de cocos in aceste moduri, pielea ta iti va multumi – intinerire vizibila cu pana la 7 ani

În trecut, uleiul de nucă de cocos a fost considerat o sursă proastă de grăsime, dar în zilele noastre crește în popularitate ca o grăsime saturată foarte sănătoasă, care este folosită în multe domenii și este foarte versatilă.

Loading...

Uleiul de nucă de cocos vă poate oferi un frumos remediu natural pentru multe boli și regimuri de frumusețe.
Iată cum îl puteți folosi:

Demachiant
Acest ulei poate fi aplicat pe o discheta și nu numai că poate înlătura machiajul, dar poate și menține hidratarea pielii.

Loading...

Îngrijirea pielii peste noapte
Aplicarea unor uleiuri de nucă de cocos înainte de a merge la culcare pe o piele curată poate face să funcționeze mai bine în timpul nopții și să vă lase pielea hrănită, moale și îmbunătățind elasticitatea.

Tratamentul genelor
Cu aplicarea zilnică de machiaj puteți slăbi genele. Puteți îmbunătăți această situație aplicând ulei de nucă de cocos pe pleoape chiar deasupra genelor.

DIY săpun lichid de mâini
Faceți un săpun de cocos , de casă, care este liber de toate substanțele chimice și substanțele nocive care vă pot afecta pielea și o poate face mai uscat. Utilizați un ulei natural de nucă de cocos cu ulei esențial pentru îngrijirea pielii.

Crema de maini
Schimbarea anotimpurilor poate face pielea de pe mâini mai rugină și mai predispusă la crăpare. Utilizați o cremă de ulei de cocos de casă, infuzată cu ulei esențial, pentru a vindeca această problemă pentru totdeauna.

Inmoaie cuticulele
Uleiul de nucă de cocos poate aduce multe substanțe nutritive la unghii și, dacă le masați cu ea, poate, de asemenea, să înmoaie pielea din jurul unghiilor și să le facă să arate mai bine îngrijite.

Crema pentru celulita
Puteți folosi ulei de nucă de cocos pentru a pregăti o cremă de celulită sau doar pentru a masca zonele afectate cu ulei de nucă de cocos și dacă o faceți în mod regulat, care vă poate ajuta să neteziți și să scăpați de celulită.

Crema de ras
Uleiul de cocos poate fi folosit și ca o cremă de ras. Are proprietăți anti-bacteriene uimitoare, care pot proteja pielea fragilă și rasă de infecții , o poate hrani și îmbunătățește elasticitatea. Acest lucru vă va ajuta să schimbați cremele de ras scumpe și chimic infuzate cu o sursă naturală și organică.

Loading...