Dacă ai început brusc să te simți rău, iată cum poți să-ți revii în 5 minute

„Scapă de durere, stres, circulație sanguină defectuoasă, probleme de respirație, activează-ți forțele vitale ale corpului în doar 5 minute”, scrie doctorul Andrei Laslău. Și faceți aceste lucruri cu degetele! Deoarece fiecare deget este conectat la două organe interne.

Loading...

Metoda numită „Jin Shin Jyutsu”, este o formă de artă antică japoneză de vindecare. Potrivit acesteia, emoțiile pot fi echilibrate stimulând punctele biologice de la mâini. Principiul este următorul: fiecare deget al mâinii este conectat cu două organe interne și corespunde unei anumite emoții ce poate provoca simptome fizice specifice.

Strângeți ferm unul din degete și țineți-l astfel preț de 3-5 minute, respirați profund pentru a elibera durerea dintr-un anumit organ.

Loading...

Iată în ce mod organele interne și emoțiile sunt legate de degete:

– Degetul mare
Organele interne: stomacul și splina.
Emoțiile: anxietate și depresie.
Simptomele fizice: probleme de piele, dureri abdominale, nervozitate, cefalee.

– Arătătorul
Organele interne: vezica urinară și rinichii.
Emoțiile: frică, dezamăgire, confuzie.
Simptomele fizice: dureri musculare și de spate, dureri de dinți, probleme digestive.

– Mijlociul
Organele interne: vezica biliară și ficatul.
Emoțiile: indecizie, furie, iritabilitate.
Simptomele fizice: probleme de circulație sanguină, dureri menstruale, probleme de vedere, oboseală, migrene.

– Inelarul
Organele interne: vezica biliară și ficatul.
Emoțiile: indecizie, furie, iritabilitate.
Simptomele fizice: probleme de circulație sanguină, dureri menstruale, probleme de vedere, oboseală, migrene.

– Degetul mic
Organele interne: inima și intestinul subțire.
Emoțiile: anxietate, nervozitate, stimă de sine redusă.
Simptomele fizice: boli cardiace, dureri de gât, balonare, probleme cu articulațiile.

Acum cunoașteți principiile și secretele metodei japoneze Jin Shin Jyutsu. Nu vă rămâne decât să vă restabiliți starea de sănătate și să vă echilibrați emoțiile!

Metoda japoneză de vindecare. Scapă de dureri cu ajutorul celor patru puncte din palmă
Trebuie doar sa exerciti o presiune constanta asupra anumitor puncte de pe mana ta stanga!

Tehnica este destul de simpla : cu ajutorul degetului mare si aratator de la mana dreapta, exercita o presiune constanta, timp de aproximativ 1 minut, asupra urmatoarelor 4 puncte situate intre degetele de la mana stanga astfel:

Presiune intre degetul mare si aratator – eliminarea starii de greata, a durerilor de cap, a migrenelor precum si a fricii
Presiune intre degetul aratator si mijlociu – eliminarea starilor de rau asociate unei raceli, a durerilor articulare, a durerilor musculare, a durerilor dentare precum si a stresului
Presiune intre degetul mijlociu si inelar – eliminarea durerilor de stomac, a durerilor de rinichi si ficat precum si a sentimentelor de furie
Presiune intre degetul inelar si degetul mic – elimnarea durerilor menstruale, a durerilor de spate precum si a sentimentelor de tristete

Avem un sistem complex de structura a energiei, si tot corpul nostru reactioneaza la schimbari bruste de emotie. Aceste emotii ruleaza prin diferite organe iar degetele sunt considerate a fi „telecomanda” lor.

Sfat suplimentar: In timpul exercitarii presiunii pe acele puncte, este necesar sa inspirati si sa expirati cat mai adanc!

Loading...