Cum va arata lumea-n 10 ani? Un “calator” in timp, care ar proveni din 2030, a trecut cu brio testul de detectare a minciunilor

Un calator in timp, care spune ca provine din viitor, a trecut un test de detectare a minciunilor, dupa ce a afirmat ca Donald Trump va fi reales, iar inteligenta artificiala va prelua puterea asupra lumii.

Loading...

Misteriosul barbat care se prezinta ca fiind Noah, sustine ca vine din anul 2030 si si-a riscat viata pentru a calatori inapoi in timp. Misiunea lui, spune el, este sa le spuna tuturor celor vii ceea ce lumea le pregateste.

Printre predictiile sale, acesta afirma ca robotii Google Glass se vor raspandi in toata lumea. De asemenea, tehnologia se va dezvolta atat de mult, incat va fi capabila sa administreze in mod independent o casa.

Loading...

Bitcoinul va deveni din ce in ce mai popular, insa banii cash vor fi in continuare in uz.

In 2030, acesta sustine ca presedintele american va fi o figura misterioasa, numita Ilana Remikee.
El sugereaza, de asemenea, ca incalzirea globala va determina cresterea temperaturilor in America de Nord, in timp ce in Europa temperaturile vor fi din ce in ce mai scazute.

Oamenii vor ajunge pe Marte in anul 2028 si, in acelasi an, vor fi descoperite si calatoriile in timp.

Noah afirma ca autovechiculele electrice vor atinge viteze de circulatie asemenea celor diesel sau pe benzina si multe forme de cancer isi vor gasi antidot.

Intr-un interviu acordat anterior, Noah a sustinut ca sufera de anorexie si are, de fapt, 50 de ani, insa a luat un medicament de intinerire, care l-a transformat intr-un copil de 25 de ani, scrie Daily Mail.
Predictiile sale au atras un soi de scepticism, asa ca, drept raspuns, acesta a fost de acord sa efectueze un test de detectare a minciunilor in care sa fie filmat, pe care l-a trecut cu brio.

Loading...