Cum își „ating” rușii femeile, n-o face nimeni: Complilație VIDEO cu cele mai tari ipostaze.

Rușii nu se dezic atunci când vine vorba de simțul umorului. Bine, nu vă gândiți că o fac intenționat, dar nu știm cum, dar se trezesc în cele mai penibile ipostaze.

Loading...

Clipul de mai sus reprezintă o supercompilație cu momente de tot râsul.

Loading...

Bancuri tari cu rusi:

1) Î: Care este cel mai periculos vin din lume? R: Vin ruşii!

2) Un rus intră într-o reprezentanţă auto şi cere ultimul model de Mercedes. Vânzătorul confuz îl întreabă: – Scuzaţi-mă, domnule, dar nu aţi cumpărat exact aceeaşi maşină acum trei zile? – Sigur că da, spune rusul, dar are scrumiera plină.

3) Ce sunt ruşii? Prieteni sau fraţi? Fraţi. Prietenii ţi-i poti alege.

4) În Uniunea Sovietică are loc o anchetă la o maternitate. Unei asistente i-a dispărut lănţişorul de aur de la gât, cu tot cu medalion. Vine miliţia, caută, cercetează, iar într-un târziu găsesc aurul în pătuţul unui bebeluş unde, probabil, asistenta îl scăpase din greşeală. Asistenta, victorioasă, exclamă: a avut dreptate tovarăşul Stalin, nimeni nu se naşte nevinovat!

5) Un spion american învaţă perfect limba rusă şi merge în Rusia. Într-un sat din Rusia dă „Bună ziua!” în limba rusă şi i se răspunde: – Bună ziua, domnule american! Se întreabă acesta oare de unde ştiu sătenii că e american. Se întoarce în America, se perfecţionează câteva luni şi la accent şi se întoarce din nou în Rusia, dar păţeşte acelaşi lucru. Se întoarce din nou în America, se perfecţionează încă câţiva ani, vorbea perfect ruseşte şi accent şi ţinută şi când se întoarce în Rusia şi salută, i se răspunde din nou: – Bună ziua, domnule american! Nedumerit, întreabă, de unde ştiu că-i american şi i se răspunde: – La noi în Rusia nu sunt negri.

6) La finalul unui mare război între ruşi şi americani, se hotărăşte ca pacea să fie marcată printr-o luptă de câini care să hotărască învingătorul. Vin americanii cu câine imens, cât un taur. Ruşii, cu un căţel, lung şi plat. Începe lupta. Nici nu trec două secunde şi câinele americanilor e transformat într-un morman de carne. Americanii: Bă, sunteţi nebuni? Ştiţi voi câte milioane de dolari am cheltuit pe programe de modificare genetică, pentru obţinerea câinelui ăsta? La care ruşii: Da’ voi ştiţi cât de greu este să faci operaţii estetice pe crocodili?!

7) Un rus, un american şi un francez aflaţi pe o insulă pustie, prind peştişorul de aur! – Pentru că staţi de aşa mult timp pe insulă, vă îndeplinesc două dorinţe de persoană, chiar dacă eu, în mod normal, îndeplinesc numai trei dorinţe o dată! Americanul: Vreau un milion de dolari şi să mă duci la New York! Francezul: Vreau un milion de euro şi să mă duci la Paris! Rusul: Vreau o mare de votcă şi pe cei doi prieteni ai mei înapoi pe insulă!

8) Un oligarh rus, cu un Mercedes ultimul răcnet, este oprit în trafic de un poliţist. În spatele lui mai opresc o ambulanţă şi o masină de pompieri. Poliţistul intreabă: Astea pentru ce sunt? La care rusul: Vă cunosc eu. Acuşi începi, unde ţi-e trusa medicală, unde ţi-e stingătorul…

9) Trei ruşi într-un bar. – Chelner, trei halbe de votcă! Se uită chelnerul şi nu-i vine să creadă. – Trei halbe??? – Da! Primesc halbele şi le termină repede. – Chelner, încă trei halbe de votcă! Chlenerul le aduce. După ce termină fiecare de băut, unul dintre ei cade sub masă. – Chelner, două halbe de votcă! – Dar domnul? (arătând spre cel căzut) – Niet, şofer!

sursa

Loading...