Cum arată azi celebra actriță care a interpretat-o pe Sultana Hürrem, în „Suleyman Magnificul”

Cine nu a auzit de serialul Suleyman Magnificul? Cel mai probabil, aceasta este o întrebare retorică deoarece faimosul serial turcesc a făcut furori în toată lumea, chiar și în România. Muhteşem Yüzyıl („Secolul magnific”), după denumirea sa în limba turcă, este un serial istoric turcesc bazat pe viața sultanului otoman Soliman I. Acesta a prins foarte rapid publicul de la noi și a avut mare succes.

Loading...

În România, Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii a fost difuzat pe Kanal D România, iar în Republica Moldova, pe canalul Național4 (N4).

Fără îndoială cele mai iubite personaje au fost chiar cele principale și anume, Suleyman Magnificul, care a fost interpretat de actorul Halit Ergenç, și Sultana Hürrem, care a fost interpretată de actrița Meryem Uzerli.

Loading...

Filmările pentru celebrul serial care a câștigat numeroase premii s-au terminat demult, însă fanii nu i-au uitat pe celebrii actori turci care au dat viață acestei povești. Între timp, actrița Meryem Uzerli, s-a schimbat destul de mult și aproape că a devenit de nerecunoscut. Actrița și-a schimbat complet look-ul, s-a vopsit și nu mai arată deloc ca în serialul care a consacrat-o. Meryem Uzerli nu mai este roșcată, s-a mai tuns și are părul blond deschis. Cu toate acestea, pentru vârsta ei de 33 de ani, arată foarte bine.

Despre cariera actriței Meryem Uzerli
Meryem Uzerli s-a născut pe data de 12 august 1983 în Germania, la Kassel, într-o familie de musulmani. Tatăl ei, Hüseyin, este turc, iar mama sa, Ursula, este nemțoaică. Meryem a studiat actoria la Frese Schauspielstudio în Hamburg. A devenit cunoscută în toată lumea datorită rolului Sultanei Hürrem, din serialul istoric Suleyman Magnificul. Pe lângă cariera în actorie, artista mai este și fotomodel.

În anul 2013, ea a părăsit serialul din motive de sănătate. Începând cu episodul 103, Vahide Percin a preluat rolul Sultanei Hürrem.

După ce a plecat din Turcia, ea a anunțat că s–a despărțit de iubitul ei, Can Ateş, după ce a aflat că a înșelat-o. Mai mult, Meryem Uzerli a anunțat că este gravidă, și că vrea să dea naștere copilului al cărui tată este Ateş. Actrița a născut o fetiță pe num Lara, pe data de 10 februarie 2014.

Loading...