Cu 226 kilometri la ora pe Autostrada Bucuresti – Brasov. Politistilor nu le-a venit sa creada cand au vazut cine era la volan

O femeie de 24 de ani a fost inregistrata luni de aparatul radar, pe autostrada A3 Bucuresti – Brasov, in zona kilometrului 52, cu o viteza de 226 kilometri la ora, informeaza un comunicat de presa al IGPR.

Loading...

Femeia a fost sanctionata contraventional cu amenda de 945 de lei, iar, ca masura complementara, politistii i-au retinut permisul de conducere in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile scrie stirileprotv.ro

Tot pe A3 au mai fost depistati luni si trei barbati in timp ce conduceau autoturisme cu viteze de peste 200 de kilometri la ora.

Loading...

Politistii Biroului de Politie Autostrada A3 Bucuresti – Brasov din cadrul IGPR au constatat ca un conducator auto avea 31 de ani si circula pe sensul de mers spre Bucuresti, cu o viteza de 210 km la ora, iar ceilalti doi – un cetatean italian de 40 de ani si un barbat de 28 de ani – care se deplasau pe tronsonul de autostrada spre Brasov, au fost depistati cu viteze de 205 km la ora, respectiv 215 km la ora. Fiecare dintre acestia a fost sanctionat contraventional cu amenda de 945 de lei.

Politistii le-au retinut celor trei permisele de conducere in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 90 de zile.

Loading...