Copiii acestui cuplu au fost recunoscuți drept cei mai frumoși din lume

La prima vedere Familia Clement nu se deosebește cu nimic special, însă natura i-a înzestrat pe părinți și pe copii cu o frumusețe rară. Cu 7 ani în urmă, pe data de 7 iulie 2010 au venit pe lume fetițele gemene Ava Marie și Anya Rose.

Loading...

Când fetițele au împlinit jumătate de an, agențiile de modeling au început să le propună diferite oferte de sesiuni foto cu aceste fetițe drăguțe. Însă mama lor nu era gata ca fetele ei să devină modele. Ea avea atâtea griji încât nu se gândea la asta.

Loading...

Anya și Marie au primit această schimbare în viață ca pe o aventură adevărată. Sesiunile foto erau un joc vesel pentru ele. Pe lângă acestea ele reușeau să învețe, să practice înotul și dansurile. Fetele au un frate mai mare.

El le iubește foarte tare și le ajută la învățătură și la treburile de acasă. Pe fotografii se vede că copiii au aceleași trăsături ale feței. Această frumusețe a fost moștenită de la părinți la fel de frumoși.

Ava Marie și Anye Rose sunt recunoscute cele mai frumoase fetițe din lume. Cu acest prilej în rețelele de socializare au apărut discuții aprinse: unii utilizatori susțin că renumele mondial și succesul la o vârstă atât de fragedă le va afecta caracterul, iar alții pur și simplu admiră trăsăturilor lor perfecte și privirea lor magică.

Loading...