Chelnerița a servit un bărbat timp de 7 ani zi de zi, dar după ce acesta a decedat, fata a descoperit ceva de necrezut

Uneori a fi bun cu oamenii este propria răsplată, dar această femeie a fost răsplătită de la cine se aștepta mai puțin!

Loading...

Melina Salazar este chelneriță și nu s-a plans niciodată că trebuia zilnic să aibă de-a face cu clienți care îi vorbeau urat, sau care îi făceau probleme, avea mereu grijă ca mai ales pe aceștia să îi servească cu un z’mbet.

Așa se face că, atunci c’nd un client de 89 de ani a început să își facă o rutină din a veni să măn’nce zilnic la restaurantul unde lucra, Melina a fost singura care accepta mereu să îl servească.

Loading...

Walter ,,Buck” Swords era un om care îi trata mereu pe tiți cei din jur cu multă lipsă de respect. Dar, zi după zi, cu răbdare nesfarșită, Melina i-a luat comanda și i-a adus mereu mancarea exact așa cum îi plăcea. Ea nu se supăra că îi vorbea ur’t sau că avea un temperament urat, i-a răspuns mereu la fiecare vorbă de batjocură cu un zambet.

Acest lucru s-a întamplat timp de 7 ani! Dar iată că într-o zi Walter nu a mai apărut. Melina se întreba de ce pană cand i-a văzut în ziarul local necrologul.

Peste ceva vreme ea a fost contactată de un avocat care i-a spus că, deoarece a fost atat de bună cu el, Walter i-a lăsat o moștenire. Datorită răbdării și toleranței Melinei față de el, Walter i-a lăsat cel mai mare bacșiș din viața ei: 50.000 de dolari și o mașină!

Melina povestește totul despre povestea ei în clipul de mai jos:

Loading...