Cele trei zodii feminine râvnite de bărbați, invidiate de femei

Există femei care nu pot trece neobservate și ies câștigătoare în orice situație. Reușesc, fără să-și propună, să fie adorate de bărbați și invidiate de suratele lor. Horoscopul spune că trei zodii feminine au capacitatea deplină de a stârni astfel de reacții. Te numeri printre ele?

Loading...

Numarul 1 – femeia Capricorn, se știe
Femeia născută în această zodie este de o inteligență sclipitoare. Iar asta se vede. Are o cultură generală bogată și este însetată de cunoaștere. Găsește cel mai rapid soluții pentru orice problemă și reușește să impresioneze nu doar cu discuțiile deștepte pe care le poartă, ci și cu prezența ei eleganță, desăvârșită.

Și asta întrucât are grijă întotdeauna cum se afisaza în public, e feminină și delicată. Este genul de femeie care reușește să îmbine armonios forță intelectuală cu inteligență, fiind invidiată de toată lumea.

Loading...

Femeia Săgetător, o ”fiară neîmblânzită”
Femeia Săgetător e naturală, e spontană, e veselă și are o eleganță provenită dintr-o forță neîmblânzită. Arată bine din cap până-n picioare și nu face mare lucru pentru asta. Multe femei din jur își doresc să aibă trăsături fizice că ale ei, însă de nivelul sau de inteligență puțini se pot apropia.

E ageră la minte, are o istețime rar întâlnită. Ideile ei curg pe bandă rulantă și găsește soluții acolo unde alții nu văd nicio ieșire. Și nu doar că este deșteaptă, dar este și feminină și emană o senzualitate pură.

Femeia Vărsător, un farmec neîntrecut
Femeia Vărsător are un șarm aparte. Te cucerește din start cu simțul umorului pe care îl manifestă în tot ceea ce face, cu bucuria ei de viață, cu altruismul sau, cu misterul pe care îl împrăștie în jur. Este ambițioasă și reușește tot ce își propune. Apariția să este răvășitoare și nu va fi ușor uitată.

E delicată, frumoasă și feminină, iar farmecul sau nu trece neobservat. Cu frumusețea să angelică și cu inteligență sclipitoare de care da dovadă reușește să manipuleze pe oricine.

Loading...