Cele două fețe ale fiecărui semn zodiacal

Nu există nimic fără lumină sau întuneric.

Loading...

Nu putem deveni fericiți, dacă nu am fost cândva triști, nu cunoaștem plăcerea, dacă nu știm ce este durerea. Semnele zodiacale pot fi caracterizate, în funcție de plusuri și minusuri, iar azi vom afla care sunt cele două laturi ale fiecărei zodii în parte.

BERBEC
Berbecii abundă de energie și iubesc viața. Sunt conduși de pasiune, motivație și ambiție. Berbecii luminează locul unde se află. Sunt încrezători și pasionali și nu se dau înapoi de la nimic.
Pe de altă parte, se supără repede și pot ajunge să fie agresivi uneori. Se înfurie dacă lucrurile nu ies așa cum își doresc și au dificultăți în a-i asculta pe cei din jur.

Loading...

TAUR
Taurul muncește din greu pentru a-și asigura stabilitatea. Își doresc un partener care să fie cu picioarele pe pământ. Taurul este un semn zodiacal devotat care iubește micile plăceri ale vieții. Sunt ușor de iubit, de încredere și loiali. Uneori pot fi încăpățânați, rigizi și se întâmplă să nu își țină promisiunea.

GEMENI
Gemenii au câte o personalitate pentru fiecare față. Da, se pare că ei chiar au personalitate duală. Sunt buni prieteni, deschiși și sociabili. Ei nu se lasă influențați de problemele zilnice și trec ușor peste eșecuri. Gemenii au mulți prieteni și preferă aventura. Uneori pot fi superficiali și impulsivi, fiind des afectați de anxietate sau depresie.

RAC
Racii au foarte multe caracteristici pozitive, însă nu au încredere în propriile forțe. Sunt empatici, le pasă în permanență de cei din jur și îți permit să le plângi pe umăr ori de câte ori ai o porblemă. Sunt ființe creative, bânde și sensibile.Fiind atât de afectuoși, este foarte posibil să sufere de anxietate sau depresii, destul de des în viață. Cum nu le pasă prea tare de prorpia persoană, ies cu greu din aceste stări.

LEU
Leul este un lider prin definiție. Cu firea sa ambițioasă și încrezătoare, leul își dorește să fie mereu în centrul atenției.

Latura lor negativă este aceea că uneori exagerează sau sunt superficiali. Totuși, leii sunt prietenoși și devotați.

FECIOARĂ
Fecioarelor le plac detaliile. Găsesc o soluție la orice problemă și sunt perfecționiste. Au o răbdare debordantă, însă uneori iau viața prea în serios.
Fecioarele au o problemă cu încrederea, așa că uneori se las duse de val. Au mereu nevoie de un plan sau de o rutină, pentru a-și conduce viața. Uneori sunt firi rigide și critice.

BALANȚĂ
Balanța este semnul de aer al listei de azi și este caracterizată prin pace, liniște și echilibru. Le place să îi ajute pe cei din jur și au o latură emotivă destul de accentuată.

Poate fi destul de greu să mențină mereu echilibrul, de aceea se simt adesea copleșiți și astfel ajung să intre în conflicte cu oameni, care nu au nicio vină! Există momente în care nu pot lua decizii, așa că apelează la părerile celor din jur.

SCORPION
Scoprionul are un simț al umorului ieșit din comun, ceea ce îl transformă într-o persoană irezistibilă. Sunt firi emoționale, pasionale, organizate și independente. Sunt loiali, independenți și prietenoși, dacă te înțelegi bine cu această latură a lor.

Pe de altă parte, scorpionii pot fi chiar malefici și se răzbună prin cele mai cumplite metode. Ai mare grijă, nu ai vrea să enervezi un scorpion!

SĂGETĂTOR
Săgetătorii sunt poate cel mai atrăgător semn zodiacal. Sunt optimiști ,aventurieri și perseverenți.

Totuși, uneori pot avea probleme cu rezolvarea anumitor situații, din viața de zi cu zi și pot fi scoși ușor din sărite. Nu îți dorești să le stai în cale atunci când sunt nervoși!

CAPRICORN
Caprocornul este cel mai muncitor semn zodiacal. Sunt conduși de bunăstare și succes, așa că vor face tot posibilul să reușească în viață. Sunt persoane inteligente, motivate, logice și organizate. Sunt buni lideri, iar munca este principalul scop al vieții.

Uneori capricornii sunt încăpățânați și nu ascultă nimic din ce au cei din jur să le spună. Este foarte important să își găsească echilibrul în viață.

VĂRSĂTOR
Este poate cel mai interesant semn zodiacal Iubește călătoriile, descoperirea de noi culturi și interacționează în permanență cu persoane noi. Sunt persoane vizionare și buni lideri.
Uneori pot fi prea emotivi. Nu este un lucru rău, însă pot avea de suferit destul de des.

PEȘTI
Peștii, asemeni racilor, preferă afectivitatea și emoția. Sunt empați, prieteni de nădejde și vor face orice pentru persoanele la care țin. Totuși, peștii nu prea sunt firi cu picioarele pe pământ, le place să stea mult în singurătate și pot fi răniți destul de ușor.

sursa: secretele.com

Loading...