Cel mai sarac tigan

Se gandeste Bulibasa sa il cheme pe cel mai sarac om din sat. Il cheama pe unul si zice: -Ma, tu ai casa cu 3 etaje? -Nu, Bulibasa! -Ma, da tu ai masini sau gipuri? -Nu, Bulibasa! -Ma, da tu ai lant de aur? -Nu, Bulibasa! -Atunci sa nu mai vii la mine pana nu ai tot ce ti-am spus! -Bine, Bulibasa! Se duce tiganul acasa si o striga pe nevasta-sa: -Femeie! Spune la oamenii mei sa darame ultimele 5 etaje de la casa, sa vanda halicopterele si sa cumpere masini si gipuri si de acum in colo cainele va sta in casa si voi purta eu lantu!

Loading...

O tiganca se duce la teatru. La întoarcere, tiganul o întreaba: – Cum a fost, fa, la teatru? – Stai sa-ti povestesc. La intrare, toata lumea tinea beletele în mîna, asa ca l-am scos si eu. La usa, unul mi-a rupt beletul. Am vrut sa tip, dar, cum nimeni nu tipa, n-am mai tipat nici io. Am intrat, m-am pus pe scaun si deodata s-a stins lumina. Am vrut sa tip, dar, cum nimeni nu tipa, n-am mai tipat nici io. La un moment dat, ala de statea lînga mine, mi-a bagat mana înntre picioare. Am vrut sa tip, dar, cum nimeni nu tipa, n-am mai tipat nici io. – Lasa asta, fa. Piesa, piesa cum a fost? – Mult mai mare decît a ta!

Naste nevasta tiganului. Disperat, acesta fuge sa aduca doctorul. Doctorul intra in casa tiganului unde era intuneric bezna si ii cere acestuia sa aprinda o lampa mai aproape de piranda ca sa o poata mosi. Incepe nasterea. Doctorul incepe si scoate 1,2,3 copii. Disperat, tiganul (care mai avea 4 puradei) exclama: -Dom`doctor, mai bine stingem lampa ca astia trag la lumina ca mustele….

Loading...
Loading...