Cel mai puternic antibiotic natural care conține doar 2 ingrediente de bază

Încă din antichitate mierea este cunoscută pentru proprietățile sale curative. Același lucru poate fi spus și despre turmeric, deși este cunoscut mai mult în țările din Asia. Ce se va întâmpla dacă vom amesteca aceste două produse minune?

Loading...

Echipa noastră vă prezintă o rețetă de „un amestec de aur” care va înlocui o mulțime de medicamente, va fortifica imunitatea și veți economisi și bani!

Turmeric și miere – acestea sunt ingredientele de bază ale „amestecului de aur” – Este foarte benefic în afecțiunile inflamatorii și infecțioase. Acest amestec este un remediu excelent pentru fortificarea imunității și profilaxia bolilor canceroase. În plus, este foarte simplu de preparat!

Loading...

Turmeric cu miere
Aveți nevoie de…

100 g de miere
1 lingură de turmeric
1 praf de piper negru
2 linguri de oțet de mere
1 linguriță de coajă de lămâie
Amestecați turmericul, oțetul de mere și piperul. Adăugați coaja de lămâie și mierea. Amestecați bine până obțineți o compoziție omogenă. Apropo, piperul negru se adaugă pentru a grăbi absorbția de turmeric și acest lucru este demonstrat științific.

Acest remediu-minune se păstrează într-un borcan cu capac și neapărat la frigider!

Cum se utilizează?
Pentru profilaxia răcelilor, alergiilor de sezon și pentru efect anti-cancerigen este necesar să consumați 1 lingură de „compoziție de aur” în fiecare dimineață.

Dacă simțiți că se apropie o răceală, acest amestec vă va fi neapărat de ajutor! Consumați 1/2 linguriță de amestec la fiecare oră în primele 2 zile de boală. Apoi 1/2 de linguriță la fiecare 2 ore în a 3-a și a 4-a zi. Consumați acest amestec de trei ori pe zi până dispare orice simptom.
Este important să consumați acest amestec corect. Puneți amestecul în gură și așteptați până se va dizolva.

Rețineți această rețetă și folosiți-o ori de câte ori aveți nevoie!

„Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Loading...