Cei mai mulți dintre noi mergem în vacanțe planificate din timp, fără să ne gândim la ce lucruri ne așteaptă în toată această perioadă. Dar, cu siguranți puțini se pot lăuda cu o experiență inedită ca cea pe care a trăit-o această fată. Se întâmplă, când mergem la mare, să vedem tot felul de vietăți maritime: în apă, pe plajă sau prin împrejurimi. Dar ce le-a fost dat să vadă acestor oameni este de-a dreptul minunat! Un cuplu de îndrăgostiți se aflau în vacanță la mare, când au decis să facă o plimbare, în larg, cu barca. Era o zi numai bună ca tânăra, pasionată de sporturile acvatice, să practice schi nautic. Zis și făcut. În timp ce se plimba liniștită pe apă, ceva a apărut la mică distanță de ea. In imagini se poate vedea cum femeia schiază pe apă alături de foarte mulți delfini care se jucau în apele limpezi ale mării. Cu siguranță a fost o experiență de neuitat pentru această femeie, de care își va aduce aminte toată viața!

Cei mai mulți dintre noi mergem în vacanțe planificate din timp, fără să ne gândim la ce lucruri ne așteaptă în toată această perioadă.

Loading...

Dar, cu siguranți puțini se pot lăuda cu o experiență inedită ca cea pe care a trăit-o această fată.

Se întâmplă, când mergem la mare, să vedem tot felul de vietăți maritime: în apă, pe plajă sau prin împrejurimi. Dar ce le-a fost dat să vadă acestor oameni este de-a dreptul minunat!

Loading...

Un cuplu de îndrăgostiți se aflau în vacanță la mare, când au decis să facă o plimbare, în larg, cu barca.
Era o zi numai bună ca tânăra, pasionată de sporturile acvatice, să practice schi nautic. Zis și făcut. În timp ce se plimba liniștită pe apă, ceva a apărut la mică distanță de ea. In imagini se poate vedea cum femeia schiază pe apă alături de foarte mulți delfini care se jucau în apele limpezi ale mării.

Cu siguranță a fost o experiență de neuitat pentru această femeie, de care își va aduce aminte toată viața!

Loading...