Cea mai scundă femeie din lume s-a întâlnit cu cel mai înalt om din lume pentru o ședință foto, iar rezultatul este remarcabil

Este întotdeauna puțin ciudat să fii cea mai scundă persoană dintr-un grup. Trebuie întotdeauna să mergi mai repede pentru a ține pasul cu ceilalți, în fotografiile de grup ești mereu așezat în centru și nici când vine vorba despre evenimente precum concertele lucrurile nu stau mai bine.

Loading...

Una dintre persoanele care trece zilnic prin această situație este Juoti Amge din India.

Tânăra în vârstă de 24 de ani este cea mai scundă femeie din lume și deține acest titlu în Cartea Recordurilor și, în ciuda aspectului său de păpușă, aceasta este, de fapt, cât se poate de vie și de matură.

Loading...

De cealaltă parte, Sultan Kosen, în vârstă de 35 de ani, este ca un zgârie-nori în comparație cu Amge. Bărbatul din Turcia măsoară 2,51 m înălțime și deține recordul de cea mai înaltă persoană din lume.

Spre deosebire de micuța tânără din India, acesta are doar mărimea piciorului aproximativ egală cu mărimea lui Amge.

Cei doi s-au întâlnit recent pentru o ședință foto în Egipt, iar imaginile rezultate sunt de-a dreptul uimitoare! Proiectul a fost ideea consiliului de promovare a turismului egiptean și nu este greu de înțeles că într-adevăr cei doi au fost un punct de atracție pentru localnici, dar și pentru turiștii din toată lumea.

Amge a fost declarată cea mai scundă femeie din lume în 2011 la vârsta de 18 ani. La acea vreme, ea cântărea doar 5 kilograme.

Pentru că este atât de mică, toate hainele și lucrurile din casă trebuie să fie făcute la comandă.

La polul opus, și Sultan se confruntă cu probleme în a-și cumpăra încălțăminte și îmbrăcăminte și are nevoie de lucruri făcute la comandă.

Loading...