Ce s-a întâmplat cu Narcisa Suciu după ce a părăsit România. Unde a ajuns cântăreața și cum arată acum

Narcisa Suciu s-a mutat de câțiva ani în Finlanda, alături de fiica sa, Daria. Cântăreața s-a căsătorit cu finlandezul Veikko Miettinen, pe care l-a cunoscut pe Internet, prin intermediul Second Life. Întâlnirea lor a avut loc pe o insulă virtuală din universul Second Life.

Loading...

“În insula asta stranie el m-a abordat. Avea toate însemnele unui vampir.

Nu mai ştiu ce a zis la început, dar ştiu că eu am fost categorică, i-am zis: Eu sunt chiar din Transilvania, deci chestia asta cu vampirii… uit-o!

Loading...

Nu îi venea să creadă că sunt din Transilvania…Pe urmă el a vrut să vorbim mai multe, dar i-am spus că nu prea am timp de aşa ceva.

Tocmai ce îmi cumpărasem casa în Bucureşti, îmi cumpărasem maşină nouă, chiar nu mai aveam nevoie de nimic şi nu mă interesa în niciun caz o relaţie la distanţă.

Mi-a cerut, totuşi, adresa de messenger ca să mă poată contacta, iar eu i-am dat-o, dar n-am vrut să îi spun cu ce mă ocup.

I-am spus că am o fată şi mă ocup de ea.

Bineînţeles că m-a căutat după adresa de messenger, cine sunt şi ce fac, iar pe mine curiozitatea asta m-a deranjat foarte tare şi i-am reproşat”, a dezvaluit Narcisa in revista Tango.

“Exact în momentul în care noi ne certam pe messenger, iar eu eram hotărâtă să închid, m-a sunat prietena mea, Ioana, cântăreaţă de jazz, care mi-a spus că se duce la un festival de jazz în Finlanda.

Între timp, el mă întreba de ce nu mai răspund, iar când i-am spus că tocmai mă sunase prietena mea să-mi spună că merge în Finlanda, el a găsit o soluţie: foarte bine, uite, spune-i să vină să se întâlnească cu mine, să vadă că nu sunt vreun nebun.

Ok, i-am zis. S-a dus el la întâlnire în oraşul în care era ea – mi-a spus că e aproape, dar, de fapt, nu era chiar aşa aproape – şi deşi eu m-am temut, la un moment dat, foarte tare şi m-am gândit să n-o las să meargă la întâlnire – mă gândeam: „Doamne, sunt absolut nebună, femeia asta are totuşi doi copii. Dacă e vreun psihopat?”.

Ea m-a sunat după întâlnire şi mi-a spus că e un băiat foarte fin, elegant şi educat şi, desigur, absolut normal, încât ar fi mare păcat să ratez întâlnirea cu el…

Aşa am hotărât să-i spun să vină în ţară, i-am promis că-l duc să vadă castelul Bran şi l-am aşteptat la aeroport… M-am dus la aeroport foarte stresată, dar m-am relaxat total în secunda în care l-am văzut.

Apoi m-am dus eu în vizită, am fost şi cu Daria – am făcut exact ce îmi venea să fac, fără să mă stresez că poate să spună că am vreo fiţă sau că sunt nebună, nu m-a interesat.

Înainte de prima vizită îi spusesem că dacă, cumva, nu e curat aşa cum vreau eu în casa lui, fiindcă ţi-am spus că am obsesia asta, să nu se supere, dar eu o să mă duc să stau la hotel…

Dar a fost totul bine, mi-au plăcut foarte tare casa şi curtea, apoi i-am cunoscut părinţii şi mi-au plăcut mult şi ei”, a mai povestit cântăreața.

Narcisa Suciu nu a abandonat cariera artistică. De 1 Decembrie ea a susținut un concer de colinde pentru românii din Madrid, în cadrul unui eveniment organizat de Ambasada României în Spania.

Loading...