Ce lucruri nu trebuie să ridici niciodată dacă le găsești pe jos? Știați asta? Uite la ce se poate ajunge… nu e bine deloc

Nu toate lucrurile care le găsim pe jos ne pot aduce noroc. Dimpotrivă, unele înseamnă chiar ghinion.

Loading...

Iată care sunt acestea:

Pieptene: Se pare că acest obiect păstrează energiile persoanei care l-a pierdut, astfel putem atrage problemele din viața acesteia.

Loading...

Bani: Se spune că persoana care ridica banii găsiți pe jos îi va pierde înzecit. Așa că, nu te lasa pradă entuziasmului, pentru că însușirea lor nu-ți va aduce nimic bun!

Oglindă: Există un mit conform căruia, dacă te vei uita într-o oglindă pe care ai găsit-o sau care nu îți aparține, ai să preiei toate grijile și necazurile acelei persoane. Nu…eu nu vreau asta!

Chei: Să nu ridici vreodată cheile de pe jos! în trecut se credea că anumite chei încuie griji și necazuri, pe care le-ai putea deschide chiar tu.

Ace: Se contaminează ușor cu energii negative și, chiar dacă ce voi spune nu este creștinește, se pare că prin intermediul lor se pot face farmece.

Bijuterii din aur: Și bijuteriile pot fi o armă prin care se poate face mult rău, mai ales cele din aur. Chiar dacă un anumit obiect este pierdut din greșeală, tot păstrează energia negativă a persoanei pentru care valora mult.

Ceas: Nu ridica un ceas de pe jos, se pare că el atrage nenorocirile pe planul sănătății,

Loading...