Ce le-a ascuns Cornel Galeș rudelor artistei? E scandalos ce se întâmplă chiar în aceste momente

Familia regretatei artiste Ileana Ciuculete a luat o nouă decizie în ceea ce privește trupul neînsuflețit al acesteia, la mai puțin de un an de la moartea ei. Familia dorește să o mute la Craiova.

Loading...

Deși nu a trecut nici măcar un an de la trecerea în neființă a artistei, familia acesteia dorește ca rămășițele ei lumești să fie mutate la Craiova. În plus au apărut și o serie de acuzații referitor la Cornel Galeș și la relația lui cu Viviana, femeia de care acesta se pare că este acum îndrăgostit.

Aurel, fratele Ilenei Ciuculete, în acuză pe Galeș că Viviana exista în viața lui cu mulți ani înainte ca Ileana să fi trecut în neființă, asta deoarece blonda Vivi a fost prezentă la înmormântarea lui Ciuculete! Cornel Galeș a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete, spuse pe patul de moarte. „La plecarea mea vor veni mulți prieteni falși, dar tu să îi strângi la piept și să nu fi supărat pe ei pentru că eu i-am iertat”.

Loading...

Mama și fratele Ilenei Ciuculete vor să facă acest lucru pentru a o avea pe artistă mai aproape de casă și de locul unde s-a născut: „Acolo nu se duce nimeni cu o lumânare. Eu am pământ de la mormântul ei şi în fiecare zi arde lumânarea în casă.

La noi în casă e numai jale. Atât”, a mai spus Aurel, fratele Ilenei Ciuculete, potrivit wowbiz.ro. Mama artistei încă este supărată fiindcă nu i-a spus nimeni cât de gravă era situația fiicei ei, și că nu a fost chemată pe patul de moarte, durerea sa cea mai mare fiind aceea că Ileana a murit singură.

Fiii Ilenei Ciuculete, solista de muzică populară care s-a stins din viaţă în urmă cu şase luni, au declanşat un nou scandal. Cornel Galeş, tatăl lor vitreg, susţine că ea a suferit de cancer osos, hepatită C şi de ciroză, boli care i-au fost fatale, însă Mugurel şi Cristian au devenit suspicioşi.

Băieţii Ilenei Ciuculete, Mugurel şi Cristian Sfetcu, nu ştiu nici în ziua de azi care este adevăratul diagnostic al mamei lor, căci nu au primit nici un act medical. ”Noi nu am aflat nici acum ce tratament i s-a administrat Ilenei. Nu e corect să nu ştim care-i adevăratul diagnostic şi cum a murit mama noastră. Nu ştim deloc ce s-a întâmplat. Ştim doar din ce spunea Cornel Galeş, soţul ei. Interesant este cum a semnat ea pentru vânzarea casei, în condiţiile în care nu mai era conştientă? Avea momente când mă recunoştea şi momente când nu mai ştia cine sunt”, ne-a spus Mugurel, care i-a declarat război tatălui vitreg.

Ileana Ciuculete a murit pe un pat de spital pe 14 martie, la vârsta de 64 de ani. Cornel Galeş a anunţat că ”Zânuţa” lui ar fi fost diagnosticată cu hepatica C, ciroză galopantă şi cancer osos, însă nimeni altcineva din familie nu a văzut actele din spital. Tocmai din acest motiv, cei doi fii ai Ilenei Ciuculete se zbat să ştie ce s-a întâmplat exact cu măicuţa lor.

”Am somat spitalul şi am trimis o notificare pentru a ni se pune la dispoziţie fişa medicală, însă ni s-a spus că este confidenţial. Suntem copiii ei, avem dreptul să ştim ce s-a întâmplat cu ea şi de ce boli suferea!”, ne-a mai spus, cu tristeţe în glas, Mugurel Sfetcu.

Cei doi fraţi au moştenit talentul muzical al Ilenei, fiind solicitaţi şi la nunţi: ”Cornel ne-a găsit două concerte, însă nu avem nevoie de bani de bomboane, primeam foarte puţin, aşa că am renunţat la serviciile lui de impresar”.

Loading...