Ce înger păzitor ai în funcție de zodie.

Deși există multe religii în lume, în majoritatea lor există creaturi realizate aproape în întregime din lumină care îți oferă protecție umană față de întuneric și rău. Descoperă acum cine este în spatele norocului tău.

Loading...

1. Capricorn

Dacă te-ai născut sub influența lui Saturn ai primit protecția lui Azrael, îngerul morții. El se ocupă de supravegherea tranzitului sufletului tău care iese din trupul tău spre cer. Deși poate părea un lucru întunecat, în realitate, este un vorba de protecție împotriva răului, pentru că te va îndruma în orice fel, oricât de obscur ar fi, de a reuși mereu în treburile tale.

Loading...

2. Vărsător

Uriel, îngerul înțelepciunii, este în același timp responsabil pentru îndrumarea studiului și pentru a-ți stimula creativitatea, făcându-te unul dintre semnele cele mai cultivate și inteligente ale întregului zodiac. Prin urmare, este logic că orice tip de întreprindere intelectuală în care te îmbarci se va finaliza mereu cu un rezultat pozitiv.

3. Pești

Îngerul tău este Sandalfon, îngerul a cărui misiune este să transmită rugăciunile muritorilor aceluiași Dumnezeu. Prin intermediul acestuia, rugăciunile tale au o probabilitate mai mare de a se îndeplini.

4. Berbec

Ai propriul apărător credincios, Ariel, pentru a te îndruma pe parcursul experiențelor tale de viață. El se ocupă de îngrijirea sănătății și regenerării planetei, fiind în mod obișnuit asociat cu natura și cu cele mai ecologice sentimente, din care provine nevoia de spații verzi. Având acest înger păzitor îți permite, de asemenea, să te recuperezi din orice maladie care te afectează, oricât de gravă ar părea, într-un mod foarte miraculos.

5. Taur

Chamuel, îngerul păcii, are sarcina de a garanta că îți poți găsi timpul liber de care ai nevoie pentru a-ți putea reconcilia problemele și temerile personale. Datorită lui, reușești să îți construiești relațiile sociale, să te bazezi mereu pe o stare de spirit optimistă. De asemenea, ajută la eliminarea unor trăsături negative care sunt asociate cel mai frecvent cu tine, cum ar fi stresul sau anxietatea.

6. Gemeni

Nimic nu ar putea fi mai bun pentru tine decât să îl ai alături pe Zadkiel, îngerul iertării. Datorită lui, înveți în cele mai multe cazuri să transformi conflictele în pacea de care ai atâta nevoie pentru a te simți bine.

7. Rac

Semnul tău este simbolul iubirii spirituale și materne, și ai primit unul dintre cele mai bune daruri, sub forma custodiei lui Gabriel, mesagerul lui Dumnezeu. Datorită acestui fapt, ai de obicei mai multă răbdare decât restul semnelor, fiind capabil în multe cazuri să le oferi atât altora, cât și ție însuți, cele mai înțelepte sfaturi.

8. Leu

Ești o ființă carismatică și un lider înnăscut și îl ai la dispoziția ta pe Raziel, gardian al misterelor și cel care se dedică numai celor care merită cu adevărat. Datorită acestui fapt, ai o capacitate puternică de a-ți păstra trăsăturile enigmatice și misterioase, făcându-te chiar și mai interesant în ochii noilor tale cunoștințe.

9. Fecioară

Tu primești binecuvântarea dea fi în custodia îngerului vindecării, Metatron. Datorită acestui fapt, vei fi întotdeauna capabil să ții pasul cu munca ta, fiindu-ți ușor să îți atingi obiectivele.

10. Balanță

Datorită caracterului plin de compasiune și înțelepciune pe care îl ai, nu puteai putea primi altceva mai bun decât protecția îngerului frumosului, Jophiel, care te completează până aproape de perfecțiune. Sensul său larg al esteticii este, prin urmare, una dintre armele tale cele mai puternice.

11. Scorpion

Paradoxal, ca nativ Scorpion deși cunoscut pentru impulsivitatea ta în relațiile cu cei din jur, îi corespunzi unuia dintre cei mai compătimitori și miloși îngeri, Jeremiel. El este cel care te încurajează să răzbați chiar și atunci când pare că ți s-au scufundat toate corăbiile.

12. Săgetător

Tu ai primit îngerul prieteniei, Raguel, care este cunoscut ca protector al tuturor. Datorită acestui fapt reușești să spargi barierele de timiditate. De asemenea, mulțumită faptului că te preocupi de problemele celor din jurul tău, câștigi dragostea tuturor cu ușurință și reușești să devii și unul dintre cele mai solicitate semne din cercul de prieteni.

Loading...