Ce avere îi va lăsa Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, micuţei Eliza

Adriana Iliescu, femeia care a devenit mama la 67 de ani, vrea să-i lase fiice ei Eliza, care acum are 12 ani, toate condiţiile pentru o viaţă bună.

Loading...

La 80 de ani, Adriana Iliescu se consideră încă o femeie în putere. Unul dintre obiectivele ei este acela de a se asigura că moştenirea fetei va rămâne intactă şi că rudele ei nu vor atenta la bunurile fetei.

În ultimii ani, Adriana Iliescu a făcut multe drumuri pe la tribunal. Ea a avut patru procese pe rol, iar unele le are şi acum. Cel mai complicat este cel cu verişoarele ei, care au vândut şi partea ei din casa lăsată de bunici. Primul proces l-a început în 2003,. „Eu sper ca se vor termina si voi castiga, problema este sa se termine in favoarea mea, judecatorii sa fie obiectivi si eu sa nu mai fac alte demersuri”, a declarat Adriana pentru qbebe.ro.

Loading...

De asemenea, ea se judecă de cinci ani cu un vecin al părinţilor ei care şi-a ridicat o vilă mult prea aproape de casa părintească şi din această cauza vechiul imobil riscă oricând să se prăbuşească.

Cu toate că a ajuns la o vârstă venerabilă, Adriana Iliescu nu se gândeşte la moarte. „Nu pot să cred că un copil poate fi bătut de Dumnezeu. Suntem foarte credincioase, aşa cum am crescut-o, ea este iubitoare de Dumnezeu.

Nu cred că Dumnezeu a avut un plan întristător pentru noi, cred că vrea ca ea să-şi trăiască viaţa, să aibă o viaţă fericită, frumoasă şi cred că si pe mine mă va ţine Dumnezeu în viaţă atât timp cât este nevoie”, a mai spus Adriana Iliescu. sursa

Loading...