Cauzele singurătății tale, explicate de psihologi.

Viata e o minune, insa nu toti o percepem asa.

Loading...

Femei si barbati alegem carari predispuse la placeri si catre un succes pe care sa-l atingem, la o varsta cat mai tanara.

De obicei, femeia e cea care sufera intr-o relatie, conflictele si neintelegerile dint-o relatie, ii determina pe majoritatea barbatilor sa renunte.

Loading...

Momentele mai putin placute din viata unei femei sunt nefavorabile din punctul de vedere al barbatului, atunci cand reprosezi ceea ce te deranjeaza la el si te transformi intr-o persoana toatal diferita fata de cea pe care el o iubeste. Aici, totul ia amploare si devine o scena de teatru, iar sentimentele sunt, parca uitate in neant si origoliul castiga teren in cea mai mare parte, fapt ce dauneaza, multor relatii si casnicii.

Daca se intampla, ca aceste intamplari sa se repete, cei doi in cauza, probabil au o vina aparte, insa ar trebui sa cedeze si sa lase origoliul sa fie invins de iubire si acceptarea unor comportamente si indreptarea lor intr-um mod mai civilizat si dragastos.

Multe persoane spun ca investesc  in relatie, nu numai dragoste dar si timpul fiecaruia, ceea ce inseamna, impreuna cu comunicarea, o baza de valoare a relatiei.

Femeilor le plac declaratiile de dragoste, insa barbatilor le plac spatiul de a se relaxa si a medita, mai ales cand au o problema de suparare, el te va respecta mult mai mult daca il intelegi si-l compatimesti.

Comportamentul feminin dar si cel masculin, in interactiunea unor conflicte fie ele minore sau mai complexe, arata in timp, ceea ce face din fiecare persoana un caracter.

Aici, categoric, daca se isca neatentii din cauza stresului, sa nu se mai poata concentra, se pot intampla multe situatii nedorite si care au ca urmari despartiri si divorturi, ce pot lasa urmari destul de semnificative in viata multora.

De aceea, a fii intelept si a percepe in imediata secunda, pericolul, unei simple vorbe, a unui cuvant negandit, neatentia din cauza unor urmari ale stresului, conteaza enorm de mult in viata unui individ. Deci fii intelept!

Dragostea e cea mai importanta. Fara ea, relatia se degradeaza, nu mai are contur, culoare si farmec. E goala. Adica golul dintre parteneri nu se poate umple din nici-o parte si atunci singuratatea isi face aparitia. Fiecare o ia in directia lui si drumurile nu au cum sa se mai intersecteze…si din nou apare fenomenul despartirii.

Atractia intr- o relatie aduce dragostea la cele mai inalte culmi, iar lipsa ei va deveni o corvoada pentru fiecare dintre ei.

Deci, iubiti-va!

Creeaza o legatura cat mai profunda si hraneste cu atentie atractia, intr-un mod aparte de incredere si afectiune, ceea ce sa-l determine pe barbat sa aibe motive intemeiate sa fie cu tine, femeia vietii lui.

Sa nu ai parte de singuratate e nevoie sa ti sacrifici tot timpul din viata ta, relatiei pentru ca ea sa reziste si sa nu se degradeze.

Singuratatea sau fericirea in doi, compromisurile sau clipe de neuitat, alegeri sau acceptari….o atmosfera mohorata sau o flacara vie ce lumineaza oriunde si oricand.

Pentru totdeauna sa va iubiti!

Loading...