Cat de razbunatoare sunt zodiile de apa – Racul, Scorpionul si Pestii

RAC: el este unul dintre “posibilele” semne ale razbunarii. Ce ai spus? Ca o sa treaca? Ce? Orice. Cu el este cel mai greu sa te descurci cand vine vorba de o posibila razbunare. Bunul simt este exclus. El se poate dovedi a fi extreme de nemilos de asemenea. Cu el nu se stie niciodata!

Loading...

SCORPIONUL: Daca ai gresit cu ceva scorpionului nu ajunge sa iti schimbi doar casa ci ar fi mai bine sa te muti chiar pe alta planeta. Asta daca nu cumva preferi sa incerci legendara tortura chinezeasca descrisa ca impartirea in mii de bucati cand inca esti in viata.

Razbunarea scorpionului este metodica si nesfarsita. Daca aceasta razunare vine din partea unei femei scorpion este inca si mai dura si nu as vrea sa fiu martor. Lumea emotionala a u nui scorpion este dureros de complexa. Daca il ranesti va reactiona exact ca un scorpion autentic, instant si incredibil de precis. Asa ca mare atentie …

Loading...

PESTI: Este posibil sa nu fi realizat acest lucru, dar pestii mici si inofensivi se pot transforma cu usurinta in Pirania, in cazul anumitor circumstante. La fel ca si restul triadei semnului de apa ( Rac si Scorpion), ei traiesc prin ceea ce simt. Daca acestea sunt raniti, instinctiv vor incerca sa raspunda cu aceeasi moneda. Oricum, designul logic nu este punctul lor forte. Dar voi reciproca temelnic ca nu il poti acuza pentru nimic.
sursa: Planeta Pamant

Loading...