Cancerul dispare atunci cand mancati aceste cinci alimente. Este timpul sa incepeti sa le consumati

Cancerul este o clasă de boala caracterizata prin creșterea celulelor în afara controlului. Există peste 100 de tipuri diferite de cancer și fiecare este clasificat după tipul de celulă afectat inițial. Când se formează corpul uman, suferă o etapă denumită angiogeneză în timpul căreia toate vasele de sânge sunt create.

Loading...

Cu toate acestea, această activitate nu se oprește după ce ne-am născut. Este prezenta și mai târziu în viețile noastre atunci când suferim răni care ne taie pielea, venele sau arterele, iar nevoia de reconstrucție a canalelor de sânge apare.

Foarte des, acest proces este legat de răspândirea cancerului și este orchestrat de ceea ce se numește activatori și inhibitori. Aproape toate cercetările legate de cancer se concentrează în principal pe inhibitori, însă, de fapt, activatorii promovează și stimulează creșterea vasculară a celulelor, astfel încât să se poată crea noi vase de sânge.

Loading...

Cele 5 produse alimentare enumerate mai jos sunt de fapt antiangiogeneza, și acesta este motivul pentru care ajută la stoparea creșterii cancerului, deoarece afectează hrănirea cancerului.

1. Efectele afinelor si zmeurei
Afinele și zmeura sunt plante care sunt bine cunoscute de capacitățile lor anti-cancer, mai ales când vine vorba de cancer ovarian. Phitochimicalele sunt motivul pentru care acestea au nuanta lor inchisa si secretul eficacitatii lor, care se dovedeste a fi mare pentru prevenirea cancerului.

Mai mult, afinele și zmeura sunt, de asemenea, cunoscute ca având un efect descrescător asupra stresului oxigenat și a angiogenezei.

2. Cafeaua si ceaiul verde
Pe lângă faptul că atât cafeaua, cât și ceaiul verde reprezintă cele mai populare băuturi zilnice consumate, acestea diminuează șansele de dezvoltare a cancerului.

3. Efectele rosiilor
Conform cercetărilor recente realizate de Harvard, există o reducere cu până la 50% a șanselor pentru cancerul de prostată la persoanele care au mâncat în mod regulat roșii fierte. S-a dovedit că roșiile sunt incredibil de eficiente în inhibarea angiogenezei și motivul pentru care aceste fructe sunt atât de eficiente este că ele conțin cantități mari de substanță numită licopen, care are proprietăți puternice antiangiogenice.

Experții explică faptul că licopenul este ușor de distribuit prin sistemul digestiv al organismului, datorită faptului că se rupe în grăsimea corpului. În plus, concentrația de licopen crește atunci când este supusă unor temperaturi mai ridicate. De aceea, roșiile fierte sunt foarte eficiente atunci când vine vorba de stoparea creșterii cancerului.

4. Ciocolata neagra
Pentru mulți, acest lucru este aproape de necrezut. Ciocolata neagra este un desert incredibil de gustos, care, de asemenea, se intampla sa fie incredibil de sanatos de mancat, pentru ca este buna pentru inima, fericirea generala, dar si pentru combaterea celulelor canceroase.

5. Tumeric
Această plantă are beneficii variate pentru sănătate și este cunoscută de eficacitatea reducerii grăsimilor, iar turmericul este folosit și ca măsură preventivă împotriva cancerului.

Loading...