Bianca din „Numai iubirea” nu mai e copil şi iubeşte pasional. Doamne, cum arată acum:

Să vezi si să nu crezi cine este iubitul ei… Da, da, chiar el. Reactia vedetei când a fost întrebată de nuntă:

Loading...

Bianca Neagu va împlini peste câteva zile 21 de ani, iar când a fost provocată să răspundă la întrebarea: „Pe când nunta cu iubitul ei?”, tânăra a spus că nu exclude acest eveniment, dar într-un viitor mai îndepărtat. Ea şi pictorul Alin Croitoru nu locuiesc încă împreună.

Pentru moment, Bianca Neagu a renunţat la cariera de actriţă. Ea urmează cursurile Facultăţii de Psihologie şi de trei ani trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de pictorul Alin Croitoru. Recent, vedeta a fost întrebată dacă se va căsători cu iubitul ei curând, iar răspunsul a fost unul pe măsură.

Loading...

„Sunt la Facultatea de Psihologie. (…) Fac haine. Le desenez, îmi fac tipare, le cos. (…) Am o relaţie cu pictorul Alin Croitoru. Suntem de trei ani împreună. Avem planuri serioase, suntem de trei ani. (…) Ne înţelegem foarte bine, ne iubim mult şi dacă totul merge bine… de ce nu. (…) De Paşte plec cu familia mea la Viena, pe el îl las acasă – e mai bine să ne fie dor unul de altul. (…)”, a povestit Bianca Neagu în cadrul unei emisiuni tv.

Bianca Neagu are acum 20 de ani şi este studentă la Facultatea de Psihologie. Vedeta se iubeşte din 2013 cu pictorul Alin Croitoru. În trecut, ea a apărut în producţii precum: „Numai iubirea”, „Păcatele Evei”, „Mama dupa ora 5”, „Daria, iubirea mea” sau „Inimă de ţigan”.

Loading...