Bărbatul își plimba câinele când a văzut doi cartofi ciudați pe plajă, i-a luat și s-a uitat mai atent, dar când și-a dat seama ce sunt, s-a speriat și i-a aruncat imediat

Oceanul are multe ciudățenii. Dacă faci o plimbare pe plajă e aproape sigur că vei găsi ceva unic și ciudat, ceva ce n-ai mai văzut până atunci. Dar uneori oamenii descoperă câte ceva care arată ca un obiect familiar, dar, de fapt, este ceva total diferit. Sună interesant?

Loading...

Acest lucru s-a întâmplat în Marea Britanie în urmă cu puțină vreme. Un bărbat își plimba câinele pe țărm, nu foarte departe de propria casă, atunci când a observat ceva cu totul straniu.

Bărbatul a descoperit două obiecte care semănau cu niște cartofi ciudați, dar ce sunt de fapt aceste obiecte misterioase? Jur că adevărul despre ele te va șoca!

Loading...

Până la urmă nu erau deloc cartofi. Erau cartofi de mare, o specie de arici de mare, iar oamenii se pare că le spun acestor creaturi ,,cartofi de mare”, datorită formei lor neobișnuite. Arată complet diferit față de orice altă specie de arici de mare, nu?

a81

Totuși, oamenii de știință spun că nu sunt deloc periculoși.

a82

Loading...